Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

kennisnet en Kazaa

Anoniem
webhostingtalk.nl
6 antwoorden
 • M'n dochter wil via onze kennisnetaansluiting en Kazaa mp3 files downloaden (wie kent dat probleem niet) alleen de firewall van Kennisnet zit in de weg. Ik zit al een halve dag te klooien en die gasten van KN kunnen me ook niet verder helpen. ?? Wie weet hoe ik e.e.a. moet instellen zodat m'n dochter weer vrede heeft !

  BvD

  Ronald R.
 • [quote:01037065c6="Ronald_R"]M'n dochter wil via onze kennisnetaansluiting en Kazaa mp3 files downloaden (wie kent dat probleem niet) alleen de firewall van Kennisnet zit in de weg. Ik zit al een halve dag te klooien en die gasten van KN kunnen me ook niet verder helpen. ?? Wie weet hoe ik e.e.a. moet instellen zodat m'n dochter weer vrede heeft !

  BvD

  Ronald R.[/quote:01037065c6]

  Ik had op mijn oude school ook toegang tot kennisnet, de ict afdeling had een avond geregeld voor 10 personen zodat ze snel konden downloaden, dit is al een tijdje geleden maar volgens mij was het toen ook niet mogelijk om kazaa te gebruiken, Kennisnet ondersteund geen Socks protocollen.
 • En maar goed ook, als ik eerlijk mag zijn. Net als ICQ en al die andere sh&t….
 • [quote:3459473626="MrLeeJohn"]En maar goed ook, als ik eerlijk mag zijn. Net als ICQ en al die andere sh&t….[/quote:3459473626]

  Klopt, ik ben er ook niet kapot van maar ja, als je tegenwoordig mp3's wil hebben is er alleen maar Gnutella of Kazaa. Ik had laatst mijn computer laten checken op spyware en 88 progs gevonden. Nu heb ik kazaa en gnutella verwijdert (+alle spyware) en nu een maandje later heb ik geen enkel spyware prog meer.
 • [quote:85db85c529="MrLeeJohn"]En maar goed ook, als ik eerlijk mag zijn. Net als ICQ en al die andere sh&t….[/quote:85db85c529]

  Ik kan op school, via kennisnet vrolijk MSNen en ICQen :D:D
 • Spyware zuigt :evil: Maar niet met Kazaa lite 8)

  www.kazaalite.nl

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.