Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Opgeslagen Gebruiksnamen en wachtwoorden (Windows XP pro)

Anoniem
Bill Gates
2 antwoorden
 • Wie kan mij met dit enorme probleem helpen?

  Als ik in mijn Windows XP pro versie, MSN-Messenger opstart hoef ik niet meer mijn gebruikersnaam in te vullen. Die blijft hij van de vorige aanmelding onthouden en dit wil ik niet. Zo kun je dus precies zien wie er ooit op deze computer heeft ingelogd op MSN-Messenger. Onze computer wordt door meerdere personen gebruikt en willen van elkaar niet zien met welke Email-adressen en/of wachtwoorden wordt ingelogd.

  Het probleem lijkt simpel, maar niets is minder waar! Ik zit er zelfs aan te denken om weer terug te stappen naar het oude besturingssysteem.

  In Internet Explorer is het simpel: gewoon autoaanvullen uitschakelen. Terwijl In het geval van MSN-Messenger een perfecte beschrijving wordt gegeven, door de helpfunctie van Windows, hoe de gebruiksnamen moeten worden verwijderd: Configuratiescherm>Gebruikersaccounts>mijn netwerkwachtwoorden beheren…….en verwijderen aanklikken. Heel simpel, alleen werkt het verwijderen niet!!!!!!! Ligt dit aan windows? hoe kan dit?

  Als het goed is wordt zo ook de koppeling tussen windows en .Net Paspoorten geannuleerd, wat mij overigens ook niet lukt!!!

  Hoop dat het een van jullie wel zal lukken, want ik ben ten einde raad.

  Mijn computer maakt geen deel uit van een netwerk.

  Alvast bedankt voor jullie hulp en advies.

  Groetjes, Porto.
 • Drie keer Crosspost

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.