Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

NAV duurt lang voor enabled

Anoniem
Rick Gimpel
7 antwoorden
  • Ik heb een dag of 5 geleden een upgrade gedaan, van win2000pro naar XP pro.
    Na niet noemens waardige probleempjes, kreeg ik dit lekker werkend op de nieuwe pc.(4 weekjes oud)
    Maar sinds een dag of 2a3, wil het met NAV niet zo vlotten.
    Als ik de pc start(duurt ong 1 tot 1,5min.), zie ik dat NAV niet word enabled.
    Als ik nog een minuut 2 of 3 wacht, springt ie wel op enabled.
    Maar soms moet ik het met de hand doen, en is ie met een nanosec wel klaar.
    In die paar dagen heb ik nog wel een Liveupdate gedaan.
    Nog niet zolang geleden, waren er van Symantec verkeerde patches geleverd.
    Mijn vraag, is het weer raak?
    Of is er een ander probleem?
    Herken je dit, of heb je een oplossing, please reageer.
    Het is geen halszaak, maar wel irritant.
    Vast bedankt.
  • haal norton er af ook uit het register.
    eff opstarten dan weer norton 2002/3 er weer op :wink:
  • Hoi plextor.
    Dit was 1 van de eerste dingen, die ik probeerde.
    Ik heb zelfs ondertussen, een herstel instal gedaan.
    NAV komt nu wel op enabled, maar ik mag van een snel systeem verwachten, dat het vlot geregeld word.
    Verder werkt alles lekker, bv. multimedia, kan lekker een film draaien.
    Het leuke van XPpro is, dat je de fouten kunt opsporen.
    Alles werkt …lekker, zeker vergeleken met eenn 233mmx.
    Omdat ik binnenkort begin met een opleiding, moet het zooitje goed werken.
    Alles werkt lekker, zoals ik al zei, maar vind de virusdetectie belangrijk.
    Had deze week al zo'n patient, die is weer schoon.
    Dus de ik heb die ellende gezien, en heb het niet graag meer.
    Ik hoop dat ik met jouw(of jullie) medewerking, tot een een goede oplossing kom.
    Groet, en vast bedankt, Rick.
  • heb al vaker zulke vervelende dingen gezien na een upgrade, zal me niet verbazen als het daaraan ligt.

    Heeft symantec eigelijk geen knowlegde-base? zo ja, kijk daar iig.

    Succes
  • Elke MS upgrade ooit gedaan altijd met problemen ( traag ) etc… , beste is om altijd ( indien mogelijk ) "schoon" te installeren.

    Verder met NAV 2002 geen problemen, is enabled voor alles geladen is.

    suc6
  • misschien vind je hier wel wat:

    http://service2.symantec.com/SUPPORT/nav.nsf/docid/2001041710331906?OpenDocument&src=hot&prod=Norton%20AntiVirus&ver=2002%20for%20Windows%202000/NT/Me/98/XP&stg=2&base=http://www.symantec.com/techsupp/nav/&next=nav_2002_search_solve_install.html&sone=nav_2002_tasks.html&tpre=

    http://www.symantec.com/techsupp/nav/nav_2002_search_solve_install.html
  • Ik zelf heb op een maagdelijke computer windows xp pro geinstalleerd
    met norton systemworks 2002 op een ntfs partitie.
    Heb het zelfde probleem.

    Maar wat blijkt nu bijv speeddisk werkt ook geheel anders.
    dwz speeddisk gebruikt eigen programma niet en je kunt dan blijven
    defragmenteren met speeddisk wat je wilt het werkt niet.

    Dit is bekent bij symantec, want men beschrijft het bovenstaande beschrevene.
    Dus het zal me niets verwonderen dat dit euvel maar gewoon wordt
    gevonden bij symantec

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.