Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

help!!! hoe geraak ik van die sexsites af?!!!

Anoniem
ipje
5 antwoorden
 • Ik heb de tijdelijke internetbestanden gewist + ook de offline en ookde cookies.
  Daarna heb ik via adware een -programmaatje op het internet- alles gescand en gewist. Maar het probleem is blijkbaaar niet helemaal opgelost telkens als ik bv. www.google.com intyp en ga dan via mijn dropdown menu terugkijken dan staat er http://www.sexyque.com/cgi-bin/prol…i?www.google.be. Mijn cookies komen ook steeds terug.

  Hier snap ik dus niets van. Help mij aub.
 • Hier staat iets over het verwijderen van ongewenste zoekmachines.
 • [quote:8cea2fca1c]help!!! hoe geraak ik van die sexsites af?!!![/quote:8cea2fca1c]

  Door een goede firewall te gebruiken en daarbij de privacy op maximum instellen zodat er geen e-mail adres en andere privé info kan worden doorgegeven aan de bezochte internet pagina's. Geen warez of porno sites te bezoeken, en last but not least niet zomaar overal met je e-mail adres strooien. Dan kom je al een heel eind. Voor de rest kun je het programma "Pest Patrol" van http://www.safersite.com proberen :wink:
 • Belangrijker dan een goede firewall is een goede browser die dat soort junk niet zomaar automatisch installeert als je als argeloze internetter geen kaas van veiligheidsinstellingen hebt gegeten. En dan bedoel ik dus niet IE.
 • Met internet explorer kan dat ook voorkomen worden,
  door bij [i:2847c671ff]extra, internetopties[/i:2847c671ff] op het tabblad[i:2847c671ff] geavanceerd[/i:2847c671ff] te klikken, en dan het selectievakje [i:2847c671ff]installatie op afroep inschakelen[/i:2847c671ff]uit te zetten.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.