Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Plaats registratiebestanden norton anti-virus

Anoniem
Ben Jonson
3 antwoorden
  • Na een HD crash alles opnieuw moeten installeren. na installatie van norton anti-virus kwam ik er achter dat het jaar bij de installatie van Win 2000 op 2001 ingesteld stond ipv 2002. met als gevolg dat mijn abonnement nog maar 2 dagen te gaan had. jaar gecorrigeerd, NAV verwijderd, ook live-reg etc, register nageplozen. maar na nieuwe installatie blijft norton hardnekkig vasthouden aan 2 oktober 2001 als installatie datum. Vraag: waar worden die installatie gegevens bewaard door norton/symantec? Of moet ik weer format d: doen (dual-boot systeem met Win 98 op c:\ en Win 2000 op d:\; win 98 ivm de boekhouding die niets anders lust) norton anti-virus en norton utilities beide op d:\.Wie weet het? Wie helpt mij zodat ik weer een jaartje vooruit kan met NAV.
  • Hmm… ik kan het niet vinden in mn register :(

    Overigens, misschien is het handig om een dual-boot met alleen windows 2000 te nemen en dan windows 98 te simuleren met bv VMware
  • Het lijkt erop dat norton die ergens opslaat waar je gewoonlijk niet kunt komen (MBR of zoiets) of misschien op de C: schijf.Zo werkt het niet en ben ik straks gedwongen NAV 2003 aan te schaffen en dat is dus niet de bedoeling. Help!!!!!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.