Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Geen toegang tot besmette file

Anoniem
Benno Dora
6 antwoorden
 • Beste mensen

  Op een van mijn computers zit een virus (Exploit.JS of zo en nog wat). Elke toegang wordt geweigerd. Ik heb Windows Xp Home Edution en Norton 2002 antivirus (die de besmetting vaststelde pas nadat ik de verborgen files zichtbaar had gemaakt). Norton kan hem zelf ook niet verwijderen. De instructies vanuit symantec gevolgd, maar geen succes. Is er een manier om dit kreng toch weg te halen?

  Vrgr
  Benno
 • Bij mij is het indertijd gelukt door het legen van de Internet Temporary Files en de Temp map. Daarna is de melding niet meer teruggekomen.

  Robert
 • Beste Robert

  Bedankt voor je reactie. Dit werkt bij mij helaas niet. Alle tijdelijke mappen zijn al diverse keren leeggehaald. Ik heb het ook handmatig geprobeerd. Maar je mag gewoon niet aan die besmette file komen……. En als ik eraan kom popt er een Norton schermpje op dat niet meer weg wil. Ik wacht af of er nog reacties komen. Nogmaals bedankt voor de suggestie.

  Vrgr
  Benno
 • Maar hoe heet het besmette bestand? Probeer het anders eens onder veilige modus. Kijk ook hier.
 • Die pagina had ik vanmiddag ook gevonden maar daar heb hij weinig aan Ben.[quote:21da8f396d]De instructies vanuit symantec gevolgd, maar geen succes[/quote:21da8f396d]
  Dus ja, ik ben momenteel nog via google op zoek naar wat anders.
 • Ik heb even op virusalert voor je gekeken, en ze raden je aan om je
  dat-bestanden van je antivirussoftware te updaten.
  En even een patch bij microsoft te downloaden.
  Kijk even hier

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.