Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

NIS 2003 configureren

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Ik heb al een tijd problemen met Outlook.
  Verwijderd, accounts 1000x opnieuw ingevoerd, geen resultaat.
  Overgestapt op Outlook Expres, eerst deed deze het weer.
  Na enige tijd ontdekte ik enige besmette programma's. Ik gebruikte al die tijd Zonealarm.
  Ben overgestapt op Norton Internet Security 2003, engelse versie.
  Na een aantal weken deed Outlook Expres het niet meer. Zonealam verwijderd, Outlook weer eens geprobeerd, allemaal geen resultaat.
  Wel kan ik gewoon internetten met Opera en Internet Explorer, post online nakijken en telebankieren.

  Afgelopen zondag zit ik op internet met Opera. Krijg ik een melding dat iemand mijn computer probeert te bereiken. Ik denk, die blokkeer ik en aanvinken dat deze actie onthouden moet worden. Ik kon mij deze actie van de beginne van de installatie van NIS nog herinneren. Maar Opera deed het niet meer. Ook de Internet Explorer deed het niet meer.
  Het NIS nagekeken en kwam toevallig een overzcht tegen met hoeveel keren mijn computer werd aangevallen. Hier stond nul. Dus waarschijnlijk stond er iets anders op de mededeling en geen aanval (hacker).

  Maar sindsdien heb ik steeds na het opstarten van mijn PC direct NIS uitgeschakeld om te kunnen internetten. Nou komt het. Ik dacht kom laat ik Outlook Expres weer eens openen. En waarattje alsof er niets aan de hand was werd er E-mail opgehaald. De volgende dag bedacht ik dit ook eens met Outlook te doen en ook deze heeft geen centje pijn om E-mails op te halen.

  Nou is mijn vraag wie weet hoe ik NIS moet geconfigureren en hoe ik daar binnen NIS kom, zodat hij bijstaat wanneer ik internet of E-mail?

  Henk. :-?
 • Dubbelpost.

  Gelieve verder te gaan op http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=87902
 • klik…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.