Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

msn en hacken

Anoniem
Toshiba707
4 antwoorden
 • ik heb voor msn mijn hcc account gebruikt. er is nu iemand die mijn msn heeft overgenomen en zo mijn vrienden uitscheldt!
  als ik via een ander account inlog kan ik ook zo met hem msnnen. als ik op hetzelfde account weer inlog wordt hij afgesloten.
  ik heb al een aantal malen mijn wachtwoord veranderd in moeilijke namen, maar steeds komt hij er weer achter.
  hoe werkt dit allemaal en hoe kan ik dit voorkomen. het is heel irritant.

  dank
 • Ik heb dit ook eens meegemaakt en iedereen verklaarde me voor gek want volgens alle kenners is dit onmogelijk..
  Ik kreeg toen de tip van iemand om in het hotmail account dat ik voor msn gebruik aan te geven dat ik in een ander land dan Nederland woon.
  Dit maakt het voor je zelf wel moeilijk wanneer je het password vergeet want je moet ingeven uit welk land dat je komt als je het password vergeten bent.
  Bij mij betekende dit dat het hacken van mijn msn account voorbij was.
 • probeer eens te googlen

  er schijnen zat mensen en sites te zijn die een hotmail account voor je kraken, in hoeverre dat realiteit is ? geen flauw id, maar jah je hebt maar 1 verveliaatje nodig ….

  PS

  over het algemeen zijn de (zelf uitgeroepen) kenners de meest bekrompen figuren die vastgeroest zitten in hun eigen mogelijkheden, zonder die van anderen te erkennen. En aangezien zij zelf waarschijnlijk niet een msnnetje kunnen kraken, "kunnen anderen dat ook niet"
 • Ik heb ook een oplossing, je moet ervoor zorgen dat niemand je geheime antwoord weet, weet iemand hem dan kan je problemen krijgen.
  TIP: Vertel dat antwoord tegen niemand en doe iets wat niemand(of bijna niemand)gebruikt en/of weet!!!
  Ik zelf heb ook wel eens iemands
  msn gecrackt en die was pisheet(ik moest ff wraak nemen) maar ik deed verder nix met ze comp of met ze msn, ik kon met niemand praten ofso!
  MAAR HIJ HAD WEER WERK!ZE LIJST OPNIEUW INSTELLEN. Of hack hem terug, of hack je eigen msn :P :P :P :P :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.