Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

niet printen vanaf een internetpagina??????

Anoniem
Tanja
5 antwoorden
 • :evil:
  net een nieuwe printer ge-installeerd, de 2e al, op windows XP. Norton 2003 draait mee. Printen gaat uitstekend tot dat er wat geprint moet worden vanuit een internet pagina. Dat wil niet. Ik krijg gelijk een fout melding. Zie ik iets over het hoofd?????? WIE KAN MIJ HELPEN!!!!!!!!!!!!
 • Zou je de foutmelding kunnen plaatsen?
  Dat geeft ons misschien een aanknopingspunt.

  Grtz,
 • ik zag dat het onderwerp al een keer is behandeld.
  Er staat een foutmelding met Foutmelding: regel 94,teken 1,toeg.geweigerd,code 0,url:res\c:windows\syst32\shdo clc.dll\previeuw.dlg.

  Heb jij de oplossing voor dit probleem. Ik kan het bij de andere antwoorden niet vinden. Ik wil graag weten wat ik moet doen om dit tot een oplossing te brengen.
  Alvast bedankt voor je moeite…..
 • http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q303360

  of

  Het betreft het programmaatje Surfairy. Hieronder staat beschreven hoe je dit programma kunt verwijderen en daarmee het probleem oplost.
  Gaat naar "START" , "UITVOEREN" en in het daarop volgende scherm typt je
  "C:\PROGRAM FILES\SURFAIRY\UNINSTALL".
  Je krijgt de vraag of je werkelijk wilt doorgaan en deze beantwoord je met ja. Start de computer een keer opnieuw op en probeer of je nu kunt printen vanuit de Internet Explorer. Het is mogelijk dat er meer pluginn's in de Internet Explorer zijn geïnstalleerd. Dit kunnen programma's zijn die je zelf hebt geïnstalleerd of gedownload. Mocht je nog problemen hebben met het printen dan zou je kunnen kijken of één van deze programma's de boosdoener is.

  Grtz,
 • :roll: Hoi Tanja,

  Sorry dat ik niet geantwoord heb op jouw vraagje, maar ik zat inderdaad met hetzelfde probleem. Maar wat Metallica schrijft klopt, haal alleen die surfairy er vanaf.
  Ook heb ik mijn internet explorer ge-update. Deze heb ik gedownload van
  http://www.microsoft.com/windows/ie/
  Hij overschrijft gewoon jouw bestaande internet explorer….


  Je zal nu weer snel genoeg kunnen printen hoor!!!! :D

  (Doet het hierna nog niet goed, dan kun je in internet explorer>>extra>>internet opties, op het tabblad geavanceerd klikken, dan naar browser extensie door derden uitschakelen)

  Groetje Magiertje

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.