Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

Proxy geen effect op Shields Up

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik ben een beetje gaan testen met proxy servers. De meeste sites herkennen mijn echte IP niet meer, maar bij Shields Up ging dat mis. De security test van Shields Up vind je op deze site: http://grc.com/x/ne.dll?rh1ck2l2
  Ondanks mijn proxyserver ondenkt deze test feilloos mijn echte IP adres!!! Kan iemand mij helpen dit op te lossen?
 • Het feit dat GRC je Ip-adres herkend is omdat je waarschijnlijk geen anonymous Proxy gebruikt..

  Kijk hier maar eens. Kies voor [b:b761dc1d91]Environmental Variables Test[/b:b761dc1d91].

  Bij de uitkomst zal dan de regel [b:b761dc1d91]HTTP_CLIENT_IP[/b:b761dc1d91] of [b:b761dc1d91]HTTP_X_FORWARDED_FOR[/b:b761dc1d91] ingevuld zijn met jouw IP-adres?

  Greetz!!
 • Hij heeft het al opgelost; zie zijn topic 'Opgelost' :).
 • [quote:017422d1db="Supersnail"]Hij heeft het al opgelost; zie zijn topic 'Opgelost' :).[/quote:017422d1db]Beetje vaag. Als je een SSL-verbinding maakt met een non-anonymous Proxy, dan zal deze nog steeds gewoon het IP-adres van de client doorgeven… Toch??

  Vroeger was het zelfs zo dat GRC detecteerde dat je een anonymous proxy gebruikte en begon de site niet eens met testen omdat het dan vond dat de test niet goed zou zijn…
 • Sorry dat ik dit nog niet gepost had, maar ik had een hele stomme fout gemaakt. Ik had de tests van Shields-Up uitgevoerd zonder proxy. Toen een proxy ingesteld en de tests herhaald. Maar als ik niet refresh wordt gewoon mijn originele IP aangehouden. Ik heb dus even ge-refreshed en daarna kwam Shields-Up niet verder dan de High-Anonimity Proxy.
 • Dank U, en veel plezier…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.