Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

firewall instellingen

Anoniem
FoXiERotjEknoR
4 antwoorden
  • Ik gebruik Norton systemworks voor virusscan en beveiliging. Wie kan mij vertellen hoe ik mijn beveiligingen moet instellen of verwijzen naar een artikel of website waar dit duidelijk wordt uitgelegd. Ik wil op een normale manier met de buitenwereld kunnen communiceren maar ik wil niet dan iemand iets in mijn computer bestanden kan veranderen. Ik heb voor de buitenwereld geen geheimen en iedereen, ook software makers inclusief Microsoft, mag er in kijken als zij er maar niets in veranderen. Ik heb gepoogd met de standaardinstellingen de computer te beveiligen maar dan kan ik niet met bijvoorbeeld een radioprogramma of met Musicmatch het net op, zonder de firewall uit te schakelen. Erg lastig.

    Wie helpt, met bij voorbaat dank
  • Je zou bij symantec zelf kunnen kijken. Normaal word er gevraagd of een bepaald programma internet op mag. Is dit niet het geval, dan kun je die handmatig toevoegen. Is het een ip nummer, dan kun je trusted maken.
  • nah dat vraagt de firewall

    en die zit dusniet bij systemworks das alleen av en utilities …

    heb je wel de personal firewall erbij ???
  • nah dan is het de Norton Internet Security die ik heb. Ik heb er n.l. wel een firewall bij. Foutje, bedankt! Maar kan je me ook daadwerkelijk helpen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.