Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

POP UP schermen

Anoniem
Metallica
4 antwoorden
 • Heeft er toevallig iemand een goed advies om van die vervelende pop up schermen af te komen. Ik werk met Windows XP en ik heb een basispakket van @Home. Bij mijn telefonische verbinding had ik hier nooit last van. Heeft het te maken met een vast IP adres? Volgens @Home ligt de oorzaak dat ik bepaalde software heb geinstalleerd zoals KAZAA. Ik heb alle niet bekende en onnodige software verwijderd maar het probleem is er nog steeds.
  bvd
  Dre
 • Je hebt waarschijnlijk spyware op je comp geinstalleerd (Kazaa heeft dit ook ingebouwd, daarom kun je beter Kazaa Lite gebruiken). Download ff het spybot (-> http://security.kolla.de/) of AdAware (-> www.lavasoftusa.com). Je hebt wel kans dat sommige software (waar spyware inzit het dan niet fatsoenlijk meer doet, zoals kazaa).
 • Bedankt voor je snelle reactie. Heb AdAware diverse malen gedraaid, maar geen verbetering. Het gebeurt sinds gisteren 16 juli. Heb met Zoeken alle files die gemaakt zijn op 16 juli met de extensie EXE opgezocht, maar durf ze niet allemaal te deleten. Wat is wijsheid?
 • Je kan op onderstaande link de spyware opzoeken in een database, en dan kan je zelf beslissen of het weg gaat of niet.
  Ze hebben ook een online scanner die gaat opzoek naar spyware en adware.
  Maar let welop het is wat honeymaker al zei, in kazaa zit ook spyware, dus als je alles weggooid dan doet kazaa het niet meer.
  Schakel daarom inderdaad over op k++ of kazaa lite.

  http://www.spywareguide.com/index.php

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.