Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

mysearchnow.com als startpagina

Anoniem
None
6 antwoorden
 • M.,

  Ik heb sinds een week een vervelende startpagina op mijn computer.
  Telkens als ik met www.Planet.nl opstart krijg als startpagina: www.mysearchnow.com op het beeld :x . Ik wijzig dit bij Internetopties, maar helaas het mag niet baten :-? . Ik verwijder alle cookies en tijdelijke bestanden. Helaas die vervelende pagina komt steeds terug. Ik laat Ad-aware draaien en checken en verwijder alle spyware. Helaas die vervelende pagina komt steeds terug.
  Hoe krijg ik die vervelende pagina www.mysearchnow.com van mijn computer. Ik wil die pagina nooit meer terug zien.
  :wink:
  Wie kan mij helpen?
  Alvast hardstikke bedankt.
 • maak je geschiedenis eens leeg
 • Als ik het goed lees, is het een variant van Lop.com. Probeer het eens met dit verwijderproggie: http://lop.com/new_uninstall.exe
 • Download Adaware 6 of Spybot S&D; om je computer op spyware te scannen. Vergeet niet te updaten voordat je gaat scannen.

  Spybot S&D;: Eerst klik je links op Online, dan "Search For Updates", en vervolgens alle updates aanvinken en downloaden. Nu Internet Explorer afsluiten.
  Vervolgens klik je linksonder op "check for problems", laat scannen, en laat SB tenslotte alles verwijderen/herstellen dat in rood aangegeven wordt.
  Het programma maakt automatisch backups aan.

  AdAware 6: Na het installeren klik je op de globe rechtsboven en haalt de laatste update op. Dan sluit je het programma eerst af en daarna start je het weer zodat het ook werkelijk de laatste update in gebruik neemt. Na het scannen vink je alles aan en klik je eerst op quarantaine om een backup te maken, voordat je op Next klikt.

  Nog niet gelukt?
  Download dan: HijackThis log Zorg dat je minstens versie 1.95 hebt. Unzip en run het. Klik op Scan > Save log en sla het log op als een .txt bestand.
  Kopieer en plak de inhoud in je volgende post.
  Fix nog niets. Er zitten ook dingen tussen die je echt nodig hebt.

  @Brigitte,

  Die uninstall van hun is hopeloos.
 • Heb je het alleen wanneer je naar Planet.nl wil gaan?
  Check je Host bestand eens (dacht dat-ie in de SYSTEM folder staat…)
 • Als je het liever zelf uitzoekt dan dat je je hijackThis log plaatst: http://www.wilderssecurity.com/index.php?board=21;action=display;threadid=7487

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.