Vraag & Antwoord

Beveiliging & privacy

direct connect en firewall advies graag

Anoniem
wildside
5 antwoorden
 • ik gebruik sinds kort het fileshareprogramma directconnect, maar die werkt niet samen met mijn firewall zonealarm pro, info van directconnect zegd dat je beter geen zonealarm kan draaien maar byv. tiny firewall. nu heb ik tiny firewall geprobeert maar ik ben niet zo wild van die interface, nu hoop ik dat iemand een firewall weet die een gebruiksvriendelijke interface heeft en geen problemen oplevert bij directconnect, hoeft niet perse freeware, als ie maar goed is.
 • meerdere.
  Macaffee of Norton firewall zijn goed
 • Ik heb zelf ervaring met sygate en norton in de combo met DC++

  en dat ging prima …

  Maar Had DC++ ook niet iets als dat passive protocol .. voor als je achter een vuurmuur zit ( zeg maar wat je bij ftp clients ook hebt … )

  Misschien is het wijsheid om eens te kijken in DC++ ofj e dat passive niet ergens aan kan vinken bij de opties/preferences …
 • ja maar dan kan alleen downloaden van users die niet passive hebben aangevinkt, maar hem dus op active lieten staan (zie readme file van dcc++). is mischien een aardige downloadbeperking, probeer die van norton wel, als er een trailversie is tenmiste, eerst weten wat ik koop ga nu effe zoeken, bedankt.
 • Of je download hem via DC++. :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.