Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (internet)

site op internet waar je foto's kan zetten

FoXiERotjEknoR
13 antwoorden
 • hoi

  ik ben opzoek naar een site waar je foto's neer kan zetten, bijvoorbeeld van je vakantie, zodat vrienden ze kunnen bekijken, echt zo'n standaard site waar je allen die foto's hoeft up te loaden. waar je ongeveer 15 MB kwijt kan

  weet iemand zoiets :D
 • Hallo Hillie welkom op dit forum….
  hier kan je ff gaan kijken…….
  http://www.webshots.com
 • www.pixum.nl is ook wel makkelijk
 • op zich zijn dat helemooi site's, maar moet je hier geen geld betalen of zo
  Maar zijn ook van die msn site's zijn waar je je eigen groep op kan richten, of kan daar geen 15 mb neer gezet worden.
 • Voor zover ik weet is die site van webshots gratis.

  hier is een link naar die site van msn.
 • ja ik heb dus die site uitgeprobeerd, maar als je dus dat album openbaar maakt, dan kan iedereen dat album veranderen, je geeft als ware volledig toegang tot alles, ik dach dat alleen de foto's gezien mochten worden
 • helaas is bij MSN groepen limiet wat opslagruimte betreft


  Hoeveel opslagruimte heb ik op MSN Groepen? MSN geeft je natuurlijk al redelijk veel opslagruimte voor je Groepen. Mocht je toch nog meer dan de standaard 10MB nodig hebben, dan kun je een abonnement nemen op MSN Extra Opslagruimte. Voor maar 2,67 per maand heb je dan 30MB opslagruimte voor je Groepen tot je beschikking om je foto's, bestanden en discussieberichten te bewaren. Bekijk het MSN Opslaglimietbeleid voor meer informatie over quota's voor gebruikers. Klik hier om gebruik te maken van MSN Extra Opslagruimte
 • [quote:df5b7edbf1="hilli"]ja ik heb dus die site uitgeprobeerd, maar als je dus dat album openbaar maakt, dan kan iedereen dat album veranderen, je geeft als ware volledig toegang tot alles, ik dach dat alleen de foto's gezien mochten worden[/quote:df5b7edbf1]Welke site heb je uitgeprobeerd?
  Op webshots kan je je foto's delen met vrienden die van jou dat adres hebben gekregen dus met andere woorden jij geeft ze toestemming/toegang tot jou site om foto's te bekijken en voorzover ik weet kan niemand jou foto's veranderen/verwijderen/toevoegen.
 • ik heb nu bijde site's uitgeprobeerd, maar ze werken allebei het zelfde, zodra je zegt dat het een openbaar album moet worden, geef je iedereen die die site opent onbeperkt toegang tot alles en dus ook tot de persoonlijke gegevens. dat is iets wat niet de bedoeling is
 • Nou ik snap er weinig meer van….
  Ik geloof namelijk niet dat iemand anders jou foto's kan veranderen of kan gaan rommelen in jou foto album tenminste ik heb er nooit last van gehad.

  Maar ik kan jou uitleg natuurlijk ook verkeerd begrijpen.

  Iemand anders misschien…………?
 • Hij kan ook bedoelen, dat ie alleen toegang wil geven (en zichtbaar wil laten zijn) aan bepaalde mensen. Dus met een wachtwoord of zo.
 • Ja oke Gerben,maar naar mijn weten kan dat met Webshots.
  Daarom snap ik niet wat hij/zij bedoelt met… iedereen kan in mijn foto album komen/veranderen enz.
 • oke, ik heb bij www.pixum.nl het nog een keer uitgeprobeerd, en daar kan je als je niet geregistreerd bent ALLEEN de foto's bekijken, en dus niet bij de persoonlijke gegevens komen.
  ik heb dat op een andere pc gedaan, bij die van mijn "onhoudt" exployer de registratie en de wacht woorden, en logde elkeer in als member en niet als gast. Het is dus gelukt .

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.