Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Rood kruis "X" in e-mail

4 antwoorden
  • Regelmatig krijg ik e-mailberichten, maar ik zag het euvel nu ook op een website, dat ik een vierkantje met daarin een rood kruis 'X' in het bericht en/of op het scherm krijg, waar misschien een afbeelding moet staan. WAT IS DAARVAN DE OORZAAK EN WAT IS DE OPLOSSING???? Mis ik e.o.a. conversieprogramma?? Welk?? Waar haal ik het vandaan??? Ik werk met Windows 2000 Professional, Outlook Expresse & Internet Explorer 5
  • Het gebeurt je regelmatig, dus niet altijd? dan zou het zomaar een fout aan de serverkant kunnen zijn. Daar kun je zelf geen invloed op uitoefenen. Zie je nooit afbeeldingen? Dan kan je even de instellingen van je browser checken, ga naar extra > internet opties > geavanceerd, zoek dan naar het onderdeel multimedia en zet de volgende opties aan: Afbeeldingen slim rasteren, Afbeeldingen weergeven en Animaties weergeven.
  • Handig hé, de [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/search.php]zoekfunctie[/url] en dan kom je via http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=97504&highlight=rood+kruis op http://www.mvps.org/inetexplorer/answers.htm#jpg_gif en/of http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;283807 In 'c:\winnt\system32\drivers\etc\hosts.' kan ook een stel banners doorverwezen worden naar localhost. Kijk daar ook eens... ennuh.. [quote:55f6a4dc24="trukendoos"]regelmatig[/quote:55f6a4dc24] het is [i:55f6a4dc24]geregeld[/i:55f6a4dc24] ;-) (sorry net gister NL PW gehad)
  • Als je ZAPro gebruik en dit hebt aanstaan in zapro: Privacy > Ad blocking > Custom > Skyscraper Ads dan blockt ZAPro ook banners in de website / e-mails. Helaas heeft ZAPro het soms fout en blockt hij ook de goede plaatjes. Je kunt deze instelling uitzetten, of, wat niet altijd werkt, rechts op de afbeelding klikken en dan voor Afbeelding weergeven de kiezen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.