Vraag & Antwoord

Anders (internet)

autodailers

3 antwoorden
  • als ik aan het surfen ben veschijnen er nogal eens popups die een autodailer bevatten. meestal krijg je dan dingen op je desktop van:casino/search/sex/shop. en meer van dat soort dingen. tis telkens weer een hele klus om dat te verwijderen. autodailers zijn heel snel je kan ze niet op tijd weg klikken. omdat mijn internet verbinding nogal snel is. ook proberen die dailers steeds verbinding te maken met het internet. al met al vervelend. weet iemand een progamma om van te voren die dailers te stoppen. een popup killer dus , maar dan voor autodailers. thanks.
  • http://www.javacoolsoftware.com/spywareblaster.html http://www.wilderssecurity.net/spywareguard.html http://www.safer-networking.org/ Zet deze 3 progjes op je comp., en je heb nergens geen last meer van. Vooral het eerste progammaatje, zorg er voor dat dailers geen toegang krijgen tot je computer.
  • Mocht je er toch nog last van houden, werkt de al oude toetsencombinatie nog : ALT-F4 hiermee kan je heelsnel je schermen afsluiten en ben je ook die autodialer voor (en dus kwijt)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.