Vraag & Antwoord

Anders (internet)

problemen installatie I.E. 6 over 5.5

Anoniem
Ruurd
4 antwoorden
 • Hallo,

  Ik probeer over Internet Explorer 5.5 een upgrade van I.E.6 Service Pack te installeren. Deze installatie blijft telkens hangen onder de vermelding dat er reeds een installatie loopt. De computer moet opnieuw opgestart worden en als dit is gebeurd, gaat er inderdaad een installatieprogje verder. Helaas met hetzelfde resultaat, met andere woorden, de installatie lukt niet. Ik zit in een vicieuze cirkel. Ik heb al geprobeerd heel 5.5 te verwijderen en ergens op het internet een full download van I.E. 6 te vinden, maar ook dit lukt niet. I.E. 5.5 laat zich niet verwijderen omdat dit programma in gebruik zou zijn. Niets is minder waar, heb het zelfs al vanuit de veilige modus geprobeerd. Ik kom er even niet meer uit. Ik kan dus 5.5 niet verwijderen en 6 (upgrade) nstalleert niet. Iemand een oplossing?


  Ruurd
 • Ik krijg nu telkens de melding '' een vorige setup van I.E. is niet voltooid. '', daarom wordt de setup dus afgebroken.
  Ik hang dus ergens halverwege een setup, die er voor zorgt dat de volledige setup niet kan worden voltooid. Er is m.i. ook geen weg terug.
  Ik heb alles al geprobeerd. Is er iemand die raad weet?

  bedankt
  Ruurd
 • Maak je tempfiles eens leeg.
 • op de cd's van bijv Office XP kan je meestal een full IE6 vinden.
  Of op de cd's die bij de pc tijdschriften horen. Kijk in je vriendekring.

  Of gewoon de websetup downen en setup draaien (kies voor advanced) dan kan je hem in een aparte map stoppen en heb je een full ie6 die vaker kan gebruiken

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.