Vraag & Antwoord

Anders (internet)

casema

Anoniem
jrbr13
17 antwoorden
 • sinds vorige week is mijn wanadoo cable easy s avonds onzettend traag geworden.de weken ervoor was er niets aan de hand.zijn er meer mensen met die klachten want de helpdesk kan ik niet bereiken.(wel mocht ik 25 minuten muziek van ze horen voor 10 cent per minuut en horen dat er nog niemand beschikbaar was) :evil: :evil:
 • Daarom heb ik wanadoo cable opgezegd op het moment dat bij ons ADSL beschikbaar kwam. Wanadoo cable is een gedrocht, op 'snelle' avonden haalde ik de ongelooflijke snelheid van 1.2 kb per seconde. Gelukkig had ik ook nog ISDN waardoor ik toch nog een aantal belangrijke dingen kon blijven doen.
 • Dat is niet helemaal waar.
  Ik heb wanadoo Cable Broadband Basic en haal snelheden van
  rond de 60 KB/s down.

  Dus het valt wel mee.
  Ik zou dus nog effe bellen met casema.
 • Kabel is natuurlijk afhankelijk van andere gebruikers in dezelfde buurt. Misschien een grootgebruiker als nieuwe buurman, dan kan je snelheid een behoorlijke smak omlaag maken. Heb gelukkig ADSL, maar bij ons in de buurt haal je met casema kabel gemiddeld 10-20KB/s
 • maar het gekke is dat de downloads wel goed zijn, zo rond de 28 kb.alleen het surfen is een drama.sinds vorige week pas.je zit nu maar te wachten op die pagina die je vraagt.en telkens stopt ie even(de knipperende lampjes in de taakbalk)
 • [quote:92146f0504="ed5"]maar het gekke is dat de downloads wel goed zijn, zo rond de 28 kb.alleen het surfen is een drama.sinds vorige week pas.je zit nu maar te wachten op die pagina die je vraagt.en telkens stopt ie even(de knipperende lampjes in de taakbalk)[/quote:92146f0504]

  FF een vraagje, wat voor modem heb je en waar woon je.
  Ik heb zelf ook Wanadoo met een COM21 modem en dit gaat hier als een zonnetje.
  Mijn vriend in Zoetermeer heeft een Motorola modem en heeft ook steeds problemen.
 • Ik heb een wit moterola modem (april 2003) en ben sinds eergisteren van Premium naar Easy gegaan (scheelt ca. 30 euro per maand), de snelheid was aanzienlijk minder. Vervolgens heb ik Download Accelerator Plus van het net geplukt om de snelheid te verhogen, en ik moet zeggen: ik ben erg tevreden!
  Even een vraag ter zijde: heeft iemand ervaring met het plaatsen van een (…) router op het hiervoor omschreven modem? Ik heb dit geprobeerd maar het lukte gewoonweg niet om met 2 pc's tegelijk op internet te gaan.
 • com21 modem is die niet op de com poort
  als het via de ethernet (lan) gaat zou het wel gaan
  bij op de com poort zou je andere dingen moeten uithalen om meerdere op internet te gaan
  misschien een pc als server inzettten
  andere weten meer hiervoor

  foutje in deze
  hoe kan die weg
 • com21 modem is die niet op de com poort
  als het via de ethernet (lan) gaat zou het wel gaan
  bij op de com poort zou je andere dingen moeten uithalen om met meerdere op internet te gaan
  misschien een pc als server inzettten
  andere weten meer hiervoor
 • ook een motorola modem.ik woon in lisse.misschien is het probleem wel dat ik in een flat woon en dus de bandbreedte moet delen.
 • Al woon je 10 kilometer van je dichtsbijzijnde buurman af, als 2 gebruikers op dezelfde kast zijn aangesloten, dan merk je in theorie al dat de bandbreedte wordt gedeeld. Dat is het grote nadeel van kabelinternet.
 • maar hoe kan het dan dat de downloads wel gewoon op snelheid blijven?
 • Is waarschijnlijk iets met de server aan de hand van ISP.
  Heb zelf al 1 1/2 jaar Casema Wanadoo; eerst broadband basic (op proef) en daarna, vanwege tevredenheid, Premium.
  Weet nog wel, kwam mooie meid aan de deur "wilt u proberen" blabla, wilde nee zeggen maar 2 weken later viel dus de aansluitafspraak in de bus :oops:
  Sindsdien weinig problemen; alleen idd afgelopen week, stonden verdacht veel casemabusjes in de buurt.
  Traag surfen, of helemaal niet, maar gamen gewoon mogelijk.
  Is nu weer ok
 • ed5, jou omgeving is een ramp als het om Casema gaat.
  Mijn broer woont daar ook in de buurt en heeft aanzienlijk meer problemen als ik (in Den-Haag). Hij woont overigens niet in een flat, dus dat heeft er in zijn geval niks mee te maken.
  Hij heeft regelmatig disconnects, heel vaak waardeloze snelheid, helpdesk is zoals gewoonlijk zelden of nooit te bereiken, maar dat maakt niet uit, want het enige wat ze uit kunnen kramen is "Het ligt aan uw instellingen. Bij ons zijn geen problemen bekend".

  Ik heb inmiddels een jaar of 2 Premium, en was tot nu toe altijd erg tevreden. Altijd maximale snelheden haalbaar, zelfs rond piektijden als 8 uur s'avonds. Maar de afgelopen weken haal ik s'avonds aanzienlijk minder snelheid. Soms rond de 50kB/s, soms rond de 10kB/s.

  En je zult altijd zien….nèt als je 'effe snel' wat wilt downloaden, laat Casema het afweten.

  Zou het een tactiek van Casema zijn om iedereen een duurder abonnement aan te willen smeren, omdat men dan denkt beter af te zijn?! :lol: :P :-?
 • ben vaandag toevallig wel tevreden over de snelheid.een mens is dan toch weer even snel tevreden als het de rest van de week shit is.
 • Ik heb het zelfde….. 'savonds ontzettend traag. Ik heb Premium met een COM21 modem…….
  tijd geleden nog niks aan de hand maar sinds de aankondiging van de laatste snelheidsverhogingen, is het bagger…..

  Hopen dat ze eindelijk is wa gaan doen……
 • goed nieuws, voor mij dan: alles loopt weer als een zonnetje(voor zolang het duren mag)of zou mijn bovenbuurman voetbal aan het kijken zijn????????? :D :(

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.