Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Kan website niet krijgen

3 antwoorden
  • Hallo, Ik heb een raar probleem (vind ik zelf tenminste). Een paar vrijwilligers hebben een info-website over onze gemeente Loppersum opgezet. Voor een maand geleden is die wegens onderhoud even uit de lucht geweest en stond er een tijdelijke pagina (alleen tekst) op het internet. Nu is die tijdelijke pagina allang weer vervangen door de eigenlijke web-site. Alleen krijg ik nog steeds die tijdelijke pagina als ik naar de site surf. Terwijl die tijdelijke pagina allang niet meer bestaat (aldus de webmaster). Als ik op de pc op m'n werk naar de site surf krijg ik inderdaad ook de juiste website in beeld. Mijn broer, die ook bij Wanadoo adsl zit, krijgt ook de juiste site. Nu heb ik de url van een sub-pagina van de site vandaag op m'n werk gemaild naar hier thuis. Als ik die pagina dan open krijg ik een 404-fout. Hoe is het mogelijk dat ik dat niet krijg, sterker nog, dat ik die niet bestaande pagina nog steeds krijg ? Ik heb inmiddels al een paar keer de tijdelijke internetbestanden weggegooit, de cookies ook en op mijn harde schijf gezocht naar een bestand met de naam loppersum. Ook heb ik het geprobeerd met Internet Explorer, Opera en Netscape (allen de laaste versie). Maar ik krijg het niet voor elkaar ....... ik weet het niet meer eigenlijk. Iemand een idee wat dit kan zijn?
  • Heb je ook geprobeerd om met behulp van de knop Vernieuwen in IE de pagina opnieuw in te laden? Mogelijk staat de pagina nog verkeerd in de proxy van je provider of op je eigen netwerk. Verwijder anders ook eens alle lokaal opgeslagen pagina's.
  • Ik heb de knop vernieuwen geprobeerd, evenals F5 en Ctrl-F5. Niks helpt. Ik heb geen netwerk hier, maar als er lokaal opgeslagen pagina zou zijn dan zou die toch de naam van de site moeten hebben ? Daar heb ik namelijk naar gezocht, maar niet gevonden. Albs

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.