Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Site's kopieeren

5 antwoorden
  • Hoe kan je nou site's kopieeren met een progje??? Welke zijn er? Ik heb intellitamper... Maar welke zijn er nog meer???
  • Download bijv. HTTrack (gratis) en lees daarvan de manual an FAQ: http://www.httrack.com/ Bedenk trouwens dat je een website niet 'zomaar' mag downloaden i.v.m. copyrights.
  • nog meer mensen?
  • Hier staan er nog een aantal (freeware): http://www.webattack.com/freeware/downloader/fwoffline.html Shareware is er iig genoeg: http://www.webattack.com/shareware/downloader/swoffline.html
  • Beste kevin, je bent vast een hele aardige jongen, maar vragen moet je niet direct naar mij PB-en, maar hier in het forum plaatsen. [quote:40b1d929df]Een probleem met httptrack... Hij kopieert ook de links die op de site staan dusz.. Als er op een site staat www.nu.nl Gaat hij die site ook kopieeren. Hoe kan ik da uit zetten?[/quote:40b1d929df] Vooropgesteld; ik ben geen HTTrack guru. Daarnaast: heb je de handleiding en FAQ al goed gelezen; daar staat het vast allemaal in. Nog een tip, bij HTTrack kun je instellen hoever het programma interne en externe links moet volgen. Daar moet je zoeken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.