Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Download wil niet lukken

Anoniem
None
8 antwoorden
 • Hallo mensen,

  Als ik wil downloaden, en ik wil hem niet eerst opslaan maar meteen openen, krijg ik een fout dat hij het bestand niet kan openen, bijvoorbeeld:

  op de site http://www.mysongbook.com
  Als je dan bijvoorbeeld zoekt op artiest, en dan bijvoorbeeld Yanni, dan krijg je zijn stukken te staan (het zijn een soort van bladmuziek stukken, voor een programmatje), nou dan klik je op het diskette-icoontje om hem op te slaan, krijg je een scherm met "Click here to download the file"

  Nou ik klik erop, begint hij met downloaden, hij gaat hem op deze site automatisch openen. Ik kan niet kiezen ofik hem wil opslaan of zo, dat vind ik ook een beetje raar.

  Het zijn bestandjes van een paar kb, dus dat is zo klaar. Maar dan krijg ik de fout melding:

  (Ik heb voor de makkelijkheid het nummer Almost A Whisper genomen)

 • Je hebt weinig aan mijn antwoord, maar ik wil even zeggen dat hij bij mij WEL een venstertje opent met openen, opslaan, annuleren of meer info. Ik heb gewoon internet explorer 6.0 (ik zou niet weten of dat uitmaakt).
  Ik hoop dat iemand anders jou kan helpen, maar ik denk dat het aan een instelling op je computer ligt :-? .
  Klopt het trouwens dat de bestandjes erg klein zijn?
 • bij mij werkt hel wel, ik neem aan dat je wel gewoon guitar pro op je PC hebt?
 • Ja, ik heb het programma op m'n computer staan. Ik heb ook ooit kunnen kiezen tussen openen, opslaan, annuleren etc. maar dat kan nu dus op een of andere manier niet op deze site, en het is best wel een belangrijke site voor mij.

  En als het aan m'n instellingen ligt, hoe kan ik ze dan veranderen zodat het wel gaat lukken?
 • En als je rechtsklikt op de link, krijg je dan een hoop mogelijkheden? Zo ja, dan kun je kiezen voor 'save target as' (maar dan waarschijnlijk in het Nederlands)
 • Als je even naar die site hebt gekeken, kun je zien dat dat dus niet werkt. Dat is het probleem. :roll:
 • Klopt, sorry. Bij mij werkt hij overigens wel goed maar daar heb jij dus niks aan.
 • precies, daar zit ik ook mee. Ik zou niet weten waar het wel aan ligt. Misschien kan je iemand vragen om het te downloaden en het te mailen (aangezien het bestandje maar een paar kb is). Misschien is dit een tijdelijk oplossing totdat het is opgelost. Maarja, suc6 ermee in ieder geval.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.