Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Afbeeldingen van sites halen automatiseren

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik vond daarnet een heel interessante site, net met die afbeeldingen die ik nodig heb. De afbeeldingen - en het zijn er veel - staan als thumbnail en dan moet ik ze telkens aanklikken om ze te vergroten. Dan pas kan ik ze opslaan. Is er een manier om dat eenvoudiger te doen???? Ik heb de afbeeldingen nodig in bmp-formaat om ze in een powerpoint presentatie te kleven.
  Dank u
 • In plaats van ze te openen:
  Rechtermuisknop
  Doel opslaan als…

  Dat scheelt weer een stap.
 • Dat schiet nog niet op HermanH…


  Veel downloaden kun je o.a. doen met het programma Httrack. Maar er zijn ook extensions (soort plugins) voor Mozilla Firebird. 2 extensions voor deze taak zijn Magpie en Spiderzilla.


  oh en voor het evt. omzetten naar BMP kun je [url=www.irfanview.com gebruiken, met de functie Batch Conversion. Daarmee kun je een hele directory plaatjes omzetten van jpg naar bmp bijvoorbeeld.
 • Heb je je ook afgevraagd wat de eigenaar van die site ervan vindt?
 • Ja, het lijkt me wel zo netjes om dat eerst even aan de eigenaar te vragen. Hier en daar zit namelijk copyright op, daar kun je problemen mee krijgen.
 • ja , iemand uit VS plaatst plaatjes. jij gebruikt ze voor een Powerpoint presentatie in Nederland. Nee, poehe : die uit de VS komt daarachter hoor!!! straks belt die de politie. :o :-? :-?

  d.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.