Vraag & Antwoord

Anders (internet)

knip-plak probleem met Internet-teksten

Anoniem
Jvv75
6 antwoorden
 • Voor mijn werk haal ik veel info van internet. Sinds kort heb ik problemen als ik tekstbestanden wil bewaren. Omdat ik deze niet in HTML wil bewaren kopieer ik de teksten (selecteren-knippen-plakken) naar Word. Tot voor kort ging dit perfect. Sinds enige tijd lukt dit nog wel, maar duurt het knippen en plakken per document van een paar A4 ongeveer een volle minuut! In die tijd is de processor als een idioot aan het werk! Ook zie ik dat een dergelijk bestand in omvang zo’n 5 keer groter is dan voorheen, terwijl het nog steeds om bijna volledig platte tekst gaat. Ik kan me niet herinneren dat ik iets veranderd hen aan instellingen of iets dergelijks. Ook aan Word ligt het niet, want knippen en plakken in gewone documenten gaat nog steeds prima. Heeft iemand enig idee hoe ik dit probleem te lijf kan? Alvast bedankt! Bert
 • Ik zou het niet 1,2,3 kunnen zeggen maar heb je dat ook met een andere browser?
 • Kopieren-plakken bedoel je toch ? Maar ja. Misschien eens testen of je het wel in het Kladblok ipv Word kunt plakken ?
 • Inderdaad lukt het wel door er een txt-bestand van te maken. Is effe iets minder gelikt, maar dat is minder belangrijk. Bedankt maar weer iedereen, klasse zo'n forum!
 • Plak je eerst in Kladblok
  dan kopieren in kladblok en plakken in Word.
  zo haal ik altijd de <br>/handmatige regeleinden d'r uit.
 • waarom dan in word niet bewerken - plakken speciaal - niet opgemaakte tekst

  ben je ook alle opmaak codes kwijt

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.