Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Dns error, wel verbinding geen pagina's, msn, kazaa ect.

3 antwoorden
  • Hallo, Ik had zojuist van het ene op het andere moment een probleem met het bereiken van internet pagina's. Kazaa verbind ook niet meer en msn is ook niet toegangkelijk. Onder in explorer zie ik iets met dns error Op andere computers in het netwerk (zoals deze) werkt alles wel goed. Hoe kan dat, wat zit er fout? Vr Gr Mike Zwetsloot
  • Spyware verwijderd? Een vriend had een dergelijk probleem na het verwijderen van spyware. Op internet een tool gedownload om de spyware goed te verwijderen. Daarna geen probleem meer. De oorzaak lag in LSP.DLL van SAHagent. Deze zorgt er voor dat je DNS aanvragen gererout worden. Na verwijderen lukt dat niet meer. Download LSPFIX.ZIP op deze pagina: http://cexx.org/lspfix.htm Pak het uit en draai het programma. Daarna kan je waarschijnlijk wel weer verder.
  • Inmiddels werkt het weer. het was gewoon een storing bij wanadoo. Wel raar was dat een andere computer in het netwerk die dezelfde verbinding gebruikt het wel gewoon deed. Die draait met Windows ME, de twee die het niet deden met XP. Wellicht was daarmee een probleem bij wanadoo ofzo. Ik heb idd wel eens bij iemand anders spyware verwijderd waarna de internet een dns storing gaf. Toen zat het in de winsock32.dll Tegenwoordig heb ik hiervan altijd een backupje voor het geval dat.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.