Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Cable boosters

5 antwoorden
  • Ik heb op een lan party een hoop "hacks" gevonden om de snelheid van het kabelinternet op te schroeven. Waaronder een of andere patch voor het modem waardoor de upload snelheidslimiet verbroken word. Is dit de moeite en krijg ik dan geen problemen met @home??
  • Nou, als ze d'r achter komen, zullen ze vast wel een waarschuwing sturen. Ze zullen je niet direct vanaf halen ofzo, maar toch, het is wel een risico.
  • in de beginjaren van sjello kon je op die manier je kabelmodem zodanig unleashen dat je aan een dikke 3-4 mb down zat ... minimaal met alle gevolgen van dien voor de peepz bij jou in de buurt ... ik denk dat als je uberhaupt werkende hacks hebt gevonden, mijn ervaring is dat het ffect vaak minimaal, of gewoon niets is. MAAR Dat dat dan ook juist het voordeel van nu kan zijn ... DAT Als het werkt, het dusdanig weinig verschil maakt, ze er amper tegen zullen optreden ...
  • Wat ik uit de readme heb begrepen is dat ik ook iets aan de configuratie instellingen van mijn modem op de een of andere manier moet wijzigen (heb een hele hoop "hacks") via een programma voor hogere upload. Nu huur ik (mijn pa duz) het modem van @home, als het terug gegeven gaat worden (wat er misschien wel aan zit te komen binnen het jaar), zullen ze daar dan niks van merken??? En heeft iemand hier ook echt ervaring mee???
  • Volgens mij wordt de bandbreedte tegenwoordig aan de kant van de provider geknepen, dus zo'n modemhack zal niet echt veel effect hebben.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.