Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Run time error.

6 antwoorden
  • Allereerst de beste wensen voor 2004 Als ik op internet een artikel in b.v. een kranten pagina oproep krijg ik na een paar seconden een 'Runtime error' met de mededeling: - Line: 0 - Error: 'dMTkc' is null or not an object. Ik krijg dit niet weg en blijf in een soort loop zitten door van de ene message naar de andere te klikken. Het beste is dan ook maar om de internet verbinding te verbreken en opnieuw aan te loggen. Hoe kom ik hier vanaf? Is dit een virus? Graag een reaktie van een van jullie. _________________ Vriendelijke groeten, Wim Groen.
  • In Internet Explorer, onder Extra---Internet-opties..., tabblad Geavanceerd, een vinkje zetten voor 'Foutopsporing in scripts uitschakelen'.
  • [quote:c67448f069="bavel"]In Internet Explorer, onder Extra---Internet-opties..., tabblad Geavanceerd, een vinkje zetten voor 'Foutopsporing in scripts uitschakelen'.[/quote:c67448f069] Is dat wel zo verstandig? Want zo mis je alle fouten en weet je oplaatst niet meer waardoor iets komt.. :roll:
  • Dat zijn scriptfouten van sites. Daar wil je toch niet mee lastiggevallen worden als je surft... P.s. Verwijder ook het vinkje bij "melding van elke scriptfout weergeven".
  • [quote:bcb586338e="bavel"]In Internet Explorer, onder Extra---Internet-opties..., tabblad Geavanceerd, een vinkje zetten voor 'Foutopsporing in scripts uitschakelen'.[/quote:bcb586338e] Bavel, Het is gelukt! Ik zat te zoeken in de "extra's" (tools) van Outlook Express. Moest dus Internet Explorer zijn zoals je inderdaad ook schreef. Bedankt!
  • bovenstaand probleem heb ik ook ,maar de optie"s die genoemd zijn helpen niet bij mijn probleem. ik blijf meldingen krijgen. is er nog een andere oplossing?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.