Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Traagheid met surfen

don bavelaar
7 antwoorden
  • Sinds een aantal dagen gaat het downloaden van een (willekeurige) pagina erg vreemd.
    De pagina is (ik heb een kabelaansluiting) snel beschikbaar maar onder op de balk blijven de groene blokjes +/_ 20 seconden staan en kan ik niets doen. Daarna geen belemmeringen. Bij het gaan naar een volgende site gebeurt hetzelfde. Het lijkt alsof er in het systeem nog allerlei acties plaatsvinden voordat de pagina definitief beschikbaar is.
    Ik heb alle (?) ballast geloosd. Gedefragmenteerd. Firewall verwijderd. Anti virus verwijderd.
    Wie heeft er nog meer suggesties?
  • Je hebt dus kabel internet ??

    Welke windowa heb je, XP ??
  • ad-aware al gebruikt ??
  • [quote:35d8b1c667="don bavelaar"]Sinds een aantal dagen gaat het downloaden van een (willekeurige) pagina erg vreemd.
    De pagina is (ik heb een kabelaansluiting) snel beschikbaar maar onder op de balk blijven de groene blokjes +/_ 20 seconden staan en kan ik niets doen. Daarna geen belemmeringen. Bij het gaan naar een volgende site gebeurt hetzelfde. Het lijkt alsof er in het systeem nog allerlei acties plaatsvinden voordat de pagina definitief beschikbaar is.
    Ik heb alle (?) ballast geloosd. Gedefragmenteerd. Firewall verwijderd. Anti virus verwijderd.
    Wie heeft er nog meer suggesties?[/quote:35d8b1c667]Even uit nieuwsgierigheid …welke kabel leverancier/provider heb je?
    Ik heb namelijk Multikabel en dat was tot gisteren huilen met de pet op.
    Nu gaat ie weer lekker. (misschien is het een tijdelijk probleempje,of anders ff een mailtje sturen naar je provider)
  • Voor de zekerheid toch maar eens scannen op spyware mbv het al eerder genoemde Adaware en Spybot Search & Destroy. Beide programma's na de installatie updaten.
  • Allemaal bedankt voor de adviezen. Maar helpt helaas niets. Ik gebruik Windows XP.
    Ad-Aware en Spybot S&D heb ik vele malen gedraaid. Geen resultaat. Ik heb een sterk vermoeden dat er een .dll (?) bestand defect is. Maar hoe kom ik er achter? Het systeem is verder stabiel.
    Het is IE die waarschijnlijk de oorzaak is. Als ik in de werkbalk de toets 'Startpagina' indruk dan blijft die ook geruime tijd ingedrukt staan alsof er veel afgezocht moet worden voordat er een akkoord is.
    Als er geen afdoende informatie kan worden gegeven zal ik XP helaas opnieuw moeten installeren vrees ik. :(
  • IE repairtje proberen ??

    http://is-it-true.org/nt/xp/utips/utips13.shtml

    of kijk eens op
    www.speedguide.net
    wellicht daar iets te vinden om eea sneller te laten verlopen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.