Vraag & Antwoord

Anders (internet)

NOS Teletekst, Authorisatie Fout

Anoniem
marc_vakx
5 antwoorden
 • Als ik naar http://teletekst.nos.nl/gif/101-01.html ga, krijg ik een zwart scherm met in de blauwe balk bovenaan "NOS Teletekst Authorisatie Fout". Probleem doet zich voor sinds de ingebruikneming van ADSL vorige week, maar alleen bij teletekst, verder werken alle bezochte internetpagina's perfect. Gebruik Windows XP en IE 6.0. Iemand enig idee hoe ik dit oplos? Zoektocht binnen dit forum en bij google leverde overigens niks op. Nb. Ook na installatie van de teletekstbrowser hetzelfde probleem…
 • NPF geïnstalleerd ("Enable Browser Privacy" aangevinkt)? Voeg de site eens toe aan je betrouwbare sites. Wat dan? Het lijkt me dat het iets met scripts heeft te maken.
 • Bedankt voor de reactie, Ben. Ik neem aan dat je met NPF Norton Personal Firewall bedoeld? Die heb ik in ieder geval niet, mocht je iets anders bedoelen dan verneem ik dat uiteraard graag.
  Met btrekking tot een firewall kan ik je wel melden dat ik zonealarm gebruik, de gratis versie. De firewall van XP gebruik ik niet.
  Heb de site bij de vertrouwde websites gezet, geen resultaat…
 • Met NPF bedoelde ik inderdaad Norton, etc. Ik neem aan dat het ook al hebt geprobeerd zonder ZoneAlarm? Ik zou anders een mailtje sturen naar de redactie:
  internetredactie@rtv.nos.nl
 • Ja, zonder zonealarm ook geen resultaat, helaas.
  Ik heb vorige week al een mailtje gestuurd maar nog geen reactie mogen ontvangen, ze zijn het met man en macht aan het uitzoeken denk ik :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.