Vraag & Antwoord

Anders (internet)

webpagina opent niet

Anoniem
Lydia
2 antwoorden
 • Ik heb een gek probleem: één bepaalde webpagina opent niet. Het gaat om www.webtag.tk. Op alle andere computers kan de site wel worden geopend, maar bij mij niet. Hij geeft dan de fout: [i:7f96dcbcf3]‘Bewerking is afgebroken. Internet Explorer kan geen verbinding met de opgevraagde webpagina maken. De pagina is mogelijk tijdelijk niet beschikbaar.’ [/i:7f96dcbcf3]Maar dat is dus onzin; op een andere computer werkt het wel!

  Ik heb al verschillende dingen geprobeerd: ZoneAlarm uitschakelen (interne firewall van XP staat al uit), Norton Antivirus uit, in een andere browser (Opera) proberen te openen (hier geeft hij deze fout: [i:7f96dcbcf3]Could not connect to remote server http://80.61.9.188/[/i:7f96dcbcf3]). Het ligt dus waarschijnlijk aan mijn internet- en/of netwerk instellingen, maar ik weet niet wat. Kan iemand mij misschien helpen..? Alvast bedankt!!!
 • Het klinkt misschien een beetje als 'zit de stekker in het stopcontact?' maar probeer eens om alle IE instellingen op standaard te zetten.
  Ik werk (tijdelijk) voor UPC en om een nieuwe Internet aansluiting werkend op te leveren moet ik een bepaalde pagina bezoeken. Vaak gaat dit niet, maar als ik alles op standaard instel gaat het ineens wel. Ook kom ik het regelmatig tegen dat ik bepaalde pagina's niet kan bekijken behalve wanneer ik er http:// voor zet (zoals het officieel hoort).

  Haal ook alle cachefiles weg, evenals de cookies.

  Schoon de boel ook eens op met bijvoorbeeld Ad Aware ( http://www.lavasoftusa.com ). Vergeet niet om de updates te downloaden (kan vanuit het programma gedaan worden).

  Grtz

  Michiel

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.