Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Adresbalk in IE corrupt?

Anoniem
Ben Jonson
6 antwoorden
 • Sedert enige tijd kan ik de adresbalk niet meer uitklappen (na herstarten van de pc) zodat ik de eerder bezochte sites niet meer te zien krijg, alleen maar de ingestelde homepage. Autoaanvullen is actief. Heb al de map history verwijderd (als beheerder), zodat deze map opnieuw wordt aangemaakt na 'n herstart, geschiedenis leeg gemaakt, autoaanvullen uitgeschakeld en ingeschakeld, alles zonder resultaat.
  In de nieuwsgroep van Microsoft (internet) kan ik niets vinden m.b.t. dit probleen. Ik vermoed dat het een registry probleem is, maar hoe kom ik hier achter.
 • In de adresbalk krijg je alleen de adressen te zien die je daar handmatig hebt ingetypt. Voor de reeds bezochte adressen moet je in de geschiedenis zijn.
 • Daar gaat het mij juist om. Normaal kun je de zelf ingetype adressen in de adresbalk uitklappen. Het probleem is dat de adressen na 'n herstart van de pc verdwenen zijn.
 • Welke OS? Welke versie van IE? Heb je al een repair van IE geprobeerd?
 • Ik draai Windows XP Pro met IE 6.0.
  Een repair van IE? Ik zou niet weten hoe, maar uiteraard ben ik heel nieuwsgierig.
  Bedank alvast voor de moeite.
 • Als je je geschiedenis [i:70f63a0766]en[/i:70f63a0766] Tijdelijke Internetbestanden wist, is ook dit lijstje met adressen leeg. Als je dus in IE hebt ingesteld dat-ie tijdelijke internetbestanden verwijdert bij afsluiten, en bovendien de "levensduur" van de geschiedenis kort hebt staan (of in jouw geval verwijdert), wist IE dus daarmee ook je ingetypte adressen.

  Het automatisch verwijderen van de tijdelijke internetbestanden kan je instellen in Extra > opties in IE.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord