Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Waarschuwing bij downloaden bestand

6 antwoorden
  • Ik heb pas geleden mijn computer opnieuw moeten formatteren. Vanaf dat moment is er iets wat ik nog niet eerder heb gezien als ik een bestand wil downloaden; ik krijg een waarschuwing. Er staat: [b:e0778da43f]Sommige bestanden kunnen schade aan uw computer toebrengen. Sla het onderstaande bestand niet op en open het niet als u van mening bent dat de bestandsinformatie er verdacht uitziet of als u twijfels over de oorsprong van het bestand hebt.[/b:e0778da43f] Voorheen (en ook op mijn andere computers); [b:e0778da43f]Bezig met het downloaden van het bestand:[/b:e0778da43f] Kan ik die waarschuwing ook verwijderen? Ik heb instellingen met elkaar vergeleken (internet-opties etc.), maar ik kom er niet uit.
  • Meestal kun je een vinkje aan of uitzetten, als dat venster komt. Als dat niet zo is, dan zou je een download-manager kunnen proberen. Dan gaan die vensters wel weg, en je download word dan ook nog een gestimuleerd. 8) Suc6 8)
  • Ik kan inderdaad het vinkje weghalen, maar dan wordt het bestand (in dit geval een zipfile) geopend. Dat wil ik dus ook niet. Ik wil het gelijk kunnen opslaan, maar dan zonder waarschuwing. Waar komt die toch ineens vandaan? Ik heb dit nog nooit eerder gezien...
  • [url=http://groups.google.com/groups?hl=nl&lr=&ie=UTF-8&oe=utf-8&threadm=%23wGfWB9qCHA.1624%40TK2MSFTNGP10&rnum=34&prev=/groups%3Fq%3Dzip%2Bfiles%2Bopened%2Binstead%2Bof%2Bdownloaded%26start%3D30%26hl%3Dnl%26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26oe%3Dutf-8%26selm%3D%2523wGfWB9qCHA.1624%2540TK2MSFTNGP10%26rnum%3D34]Leesvoer[/url].
  • Mmm. Dit is niet de goede oplossing. Als ik het vinkje weghaal, wordt de zip gelijk geopend, geef ik bij mapopties het commando 'openen na downloaden bevestigen', dan krijg ik dus weer die melding. Ik wil van die melding af! Normaal gesproken kreeg ik alleen deze optie: [img:208f246071]http://members.lycos.nl/myras_homepage/file2.gif[/img:208f246071] Nu zie ik dus steeds dit: [img:208f246071]http://members.lycos.nl/myras_homepage/file1.gif[/img:208f246071] Het is natuurlijk niet echt belangrijk, maar ik wil die melding gewoon graag weghebben...
  • Eerlijk gezegd zie ik het verschil niet zo tussen het eerste en tweede plaatje, behalve dan dat er iets meer tekst bijstaat, die er vermoedelijk bij is gezet door een Windows-update. In beide gevallen zal jezelf toch actie moeten ondernemen, want dat wil je toch behouden?... :o

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.