Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Emule Low ID??

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik heb eigenlijk altijd edonkey en daarna overnet gebruikt. Nu wil ik emule ook wel is proberen, dus heb ik emule gedownload en geinstalleerd.
  Ik kies een server en hij connect, Nu zie ik rechts in het schermpje Lage ID staan.
  Nu had ik het een en ander gelezen op de site van emule over het uitschakelen van de Win XP firewall, dat heb ik gedaan.
  Ik heb me firmware geupdate. Nu zie ik hoe ik Windows XP UPnP kan instellen voor een Linksys BEFSR41 en die router heb ik ook :D.

  http://www.emule-project.net/home/perl/hel...=129#triggering
  Nu zit ik met het volgende pprobleem:
  Nu volg ik de stappen 1, 2 en 3 dat lukt. Maar als ik bij stap 3-vii kom staat er dat 't een tijdje duurt voordat het te voorschijn komt maar bij mij komt er alleen een 1394 verbinding die ik had verwijderd????
 • ja dit heeft er allemaal niks mee te maken;
  als je het even allemaal door gaat lezen, de documentation bij Emule kom je er vanzelf achter dat je dus poort 4662 open moet zetten bij je router.. als je dat doet, en opnieuw installeert krijg je gelijk overhal een High ID :)

  =)
 • heb net de nieuwe emule geinstalleerd, en heb ineens een lage id? Normaal had ik hoog? Ik deel 895 bestanden, en me firewall staat uit?!?

  Iemand?!
 • Blader eens het forum van Emule door, er staat ergens een verwijzing naar een site waar je je emule-verbinding kan testen, iig moet poort 4662 naar binnen open staan. Hoe het bij de Linksys zit weet ik niet, maar bij de meeste routers/AP's etc moet je een poortnatting rule aanmaken.
 • [quote:0b754fe463="edwinteems"]heb net de nieuwe emule geinstalleerd, en heb ineens een lage id? Normaal had ik hoog? Ik deel 895 bestanden, en me firewall staat uit?!?

  Iemand?![/quote:0b754fe463]
  en dus ook geen router die er tussen zit..?
 • je firewall hoeft niet uit, zolang je emule.exe niet blockt. Inderdaad poort openzetten maar pak niet de eerder genoemde poort. Er wordt nadrukkelijk door veel grote servers om gevraagd niet deze poort te gebruiken door filtering van sommige providers. Kies gewoon een willekeurig getal met 4 cijfers 6400 bijvoorbeeld. Koppel dit vervolgens in je router setup met je locale ip (192.168.1.x). Als je router dit allemaal niet kan. Dan kun je gewoon met low id werken. (zolang je search results op silent bob hebt is het goed).

  Over die capactiteit, stel gewoon een limiet in. Maar let op als je 0 bij upload invult betekent dit onbeperkt pak als je emule toch niks aan het doen is (w8rij) gewoon 4 upload en 16 download.

  Of ga voor shareaza(.com) die ook het eigen gnutella 2 netwerk gebruikt+edonkey+bittorent.

  ow ja nog ff opmerking
  [size=18:398acef3cf]emule is niet bedoeld voor kleine bestanden, er wordt dan ook gevraagt niet je verzameling met 500 mp3tjes te delen[/size:398acef3cf]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.