Vraag & Antwoord

Anders (internet)

@home en upload?

Anoniem
Lionhead
4 antwoorden
 • @home spreekt al een tijdje van een verhoging van de upload snelheid voor de breedband bezitters. Echter er staat nergens bij wanneer ze die snelheid gaan verhogen.

  Weet iemand wanner ze de upload snelheid gaan verhogen?
 • Nadat eerder vandaag internetprovider Chello bekend maakte de uploadsnelheden voor haar abonnees te verhogen, heeft ook @Home laten weten deze snelheden aan te passen aan de markt. De verhoging van de uploadsnelheid zal in eerste instantie alleen gelden voor het duurste en snelste abonnement: @Home Breedband.

  "De uploadsnelheid van @Home Breedband zal binnen een maand worden verhoogd tot 256 Kbps", zo zegt Jan Bakker, woordvoerder van moederbedrijf Essent. "De snelheden van @Home Budget en Basis blijven voorlopig ongewijzigd. We blijven de markt in de gaten houden. Wij zien vooralsnog geen reden om de andere abonnementen aan te passen."

  De internetproviders die hun diensten aanbieden via de kabel proberen onder meer op deze wijze hun teruglopend marktaandeel terug te winnen. Vorige week werd bekend dat er dit jaar voor het eerst meer ADSL-aansluitingen zijn dan kabelinternet-aansluitingen.

  bron: http://frontpage.fok.nl/news.fok?id=38311

  dus misschien volgend jaar, @home kennende :wink:
 • Zelfde probleem met ADSL. Zou ook verhoogd worden voor het eind van vorig jaar, zit nog steeds te wachten. :x
 • Ik moet het nog zien. Voorlopig is alleen de downloadsnelheid bij @home gedaald. Kom nu amper meer boven de 300, terwijl enige tijd geleden 475 ook regelmatig voorkwam.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.