Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Internet gedeeld, maar ik kan geen emails ophalen.

Anoniem
taco78
6 antwoorden
 • ik heb over drie pc's internet gedeeld. Nu kan ik op 2 pc's gewoon emails ophalen. Op de derde echter niet.
  Elke keer krijg ik dit bericht:

  [b:012f11499a]Het maken van een verbinding met de server is mislukt. Account: 'pop.hccnet.nl', Server: 'pop.hccnet.nl', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socketsfout: 10061, Foutnummer: 0x800CCC0E[/b:012f11499a]

  De instellingen voor het ophalen van emails in overal hetzelfde.
  Staat er misschien iets fout bij de opties, en zoja Wat??????


  Will
 • Troubleshooting Outlook Express Error 0x800CCC0D/E
 • Het is geen wachtwoord of accountprobleem. Dat het al menigmaal ge-cheked. Ergens staat iets fout in het delen. vraag is wat en waar.
  Will
 • Op het eerste gezicht kan ik maar twee dingen bedenken (omdat je zegt dat het internet het wel doet):

  1e. Instellingen van beveiligingspaket, firewall, al of niet in combinatie met antivirusprogramma.
  2e. Toch een verminking van de account. Remedie: Wissen en opnieuw aanmaken. Kopiëren van één van de andere PC's kan ook. Wordt een *.iaf bestand, dat je gewoon kan importeren.
  Werkt alleen bij gelijke versies van OE, of van een lagere naar een hogere versie. Niet andersom.

  Van iets fout in delen kan volgens mij geen sprake zijn, want dan zou je ook geen internet hebben. OE heeft daarvoor geen aparte instelling.

  Jan de Boer
 • DNS…lijkt me.
  Probeer de pop box is te pingen. Als je op de naam geen antwoord krijgt dan is het dns. Misschien lukt het op je server wel, je krijgt dan een ip adres terug van de pop box. Als je dit invult bij outlook werkt het waarschijnlijk wel, maar je moet je dns wel goed instellen
 • [quote:e62aa3eab8="tijnie"]DNS…lijkt me.
  Probeer de pop box is te pingen. Als je op de naam geen antwoord krijgt dan is het dns. Misschien lukt het op je server wel, je krijgt dan een ip adres terug van de pop box. Als je dit invult bij outlook werkt het waarschijnlijk wel, maar je moet je dns wel goed instellen[/quote:e62aa3eab8]DNS-probleem terwijl de internetverbinding wel correct werkt? Althans, dat meen ik begrepen te hebben.

  Jan de Boer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord