Vraag & Antwoord

Anders (internet)

help...wat is "ehttp.cc/?www........

Anoniem
None
5 antwoorden
 • "Wie helpt mij uit de brand met het volgende probleem.
  Voorheen kon ik in mijn adresbalk intyen bijvoorbeeld:
  "www.vara.nl" en dan kwam ik automatisch op de site van de vara…logisch.
  Maar sinds een paar dagen gebeurt het volgende als ik deze link zo intyp.
  In de adresbalk komt dan te staan:"http://ehttp.cc/?www.vara.nl" vervolgens krijg ik een pagina in beeld met een mededeling dat de door mij gewenste site niet of nietmeer bestaat. Hieronder staat vervolgens een keur aan pornografische fantasien waar ik, bij wijze van alternatief, uit mag kiezen. Nou ben ik niet vies van een paar ranzige plaatjes…maar als je iets anders zoekt is dit rueze irritant. De varasite was maar een voorbeeld. Het gebeurt bij veel van mijn veel ingetype links, maar niet bij alle. Het vreemde is wel dat als ik volledig http…enz ervoor typ dat ik dan wel op de goede site uitkom, maar dat was tot een paar dagen terug nooit nodig. Ik heb al mijn virusscanners en adwares enzo er al op losgelaten maar het gaat niet weg. Waar vind ik de oplossing? Draai overigens XP.
 • Lijkt me een geval van spyware…
  Scannen met AdAware en Spybot dus.
 • Die adware had ik al gedaan,…geen succes. Spybot kende ik nog niet. Deze heeft op mirakuleuze wijze het probleem opgelost.
  Bedankt voor de tip !!!
 • ja, voor ieder die nieuw is op het gebied van ad- en spyware: spybot vindt meestal een paar dingetjes meer dan adaware <vooral als er al een hoop troep op een pc aanwezig is>, en daarom wordt doorgaans ook aangeraden beide progjes toe te passen.
 • [edit]
  Laat maar, ik had niet gelezen dat het probleem al opgelost was.
  [/edit]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.