Vraag & Antwoord

Anders (internet)

emule pc slurpt bandbreedte weg

Anoniem
sdk
6 antwoorden
 • Ik zit op de ftp van uni. twente een mappack van battlefield te downloaden (pc1) om me snelheid te testen, zit op 330kb. Start ik emule op (op een andere pc, pc2), zakt me snelheid via ftp naar ongeveer 150kb/sec, terwijl emule (via du meter gemeten) een download heeft van ongeveer 10kb/sec.

  Om even situatie te schetsen:

  Kabelmodem –> Edimax router –> Edimax 16pts switch –> Pc1 + Pc2 op switch. Voor de rest is het netwerk leeg op het moment.
 • [quote:8bd1823a9c="De Geest Van Oirlo"]Ik zit op de ftp van uni. twente een mappack van battlefield te downloaden (pc1) om me snelheid te testen, zit op 330kb. Start ik emule op (op een andere pc, pc2), zakt me snelheid via ftp naar ongeveer 150kb/sec, terwijl emule (via du meter gemeten) een download heeft van ongeveer 10kb/sec.

  Om even situatie te schetsen:

  Kabelmodem –> Edimax router –> Edimax 16pts switch –> Pc1 + Pc2 op switch. Voor de rest is het netwerk leeg op het moment.[/quote:8bd1823a9c]
  Dat is de rede dat ik emule niet gebruik! :evil:
  Emule sucks all the bandwith!
  weg met dat k**#!@!#$%^&!!! progg.!
  gewoon soulseek nemen, met bittorent en newsgroups! :lol: :lol: :lol:
 • Hoezo slurpt emule alle bandbreedte weg? je kan zowel de upload als download snelheid instellen. Maar als je daar het maximum van je verbinding invult, dan is het logisch dat hij alles gebruikt.
 • [quote:3a81d2f142="PS"]Hoezo slurpt emule alle bandbreedte weg? je kan zowel de upload als download snelheid instellen. Maar als je daar het maximum van je verbinding invult, dan is het logisch dat hij alles gebruikt.[/quote:3a81d2f142]
  zelfs als je 40 kb.s slurpt t nog alles leeg dus wat je ook instlt hiij gebruikt al je bandbreede! dus klachten van je provider, en je ken niet internettten gewoon op ze hollands een kut programma
 • Vreemd, bij mij werkt het perfect in combi met internetten e.d. en nooit problemen. Misschien dat het met een programma als Netlimiter wel lukt, dan stel je per applicatie een eigen limiet in.
 • ik gebruik hier overnet en heb daarvoor emule gehad. Het slurpt idd je upload weg met maar een simpel programmaatje als netlimiter wat mijn voorganger al zei zet ik er fijn een limiet op van 2kb/s upload waardoor alles perfect blijft werken maar je wel lekker kan downloaden:)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.