Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Fout in Windows Update

5 antwoorden
  • Ik heb problemen met mijn Windows update en op websites waar ik moet inloggen zoals de Rabobanksites. Ik gebruik Windows XP Professional met IE 6 met de hoogste service pack. Als ik de site van Windows update bezoek gaat het goed totdat hij gaat zoeken naar updates. Dan krijg ik de volgende melding: <ik kan geen plaatje er inzetten?> pb voor plaatje of zeg hoe ik plaatje er in zetten. Bij websites waar je moet inloggen geeft hij de melding “Pagina kan niet worden weergegeven” Wat moet ik nu doen om dat te voorkomen?
  • Internetexplorer opstarten en kies; Extra-->Internetopties-->geavanceerd Vinkje aanzetten bij "coockies gebruiken
  • staater niet tussen maar staat wel zoiets bij Extra-->Internetopties-->Privacy en dan de knop geavanceerd. moeten die vinjes aan of uit?
  • Je kunt op een antwoord wachten, maar je kunt het ook even uitproberen.
  • [quote:d3b228a607=".:ToBee:."]Internetexplorer opstarten en kies; Extra-->Internetopties-->geavanceerd Vinkje aanzetten bij "coockies gebruiken[/quote:d3b228a607] Extra-->Internetopties-->[color=red:d3b228a607]privacy-->[/color:d3b228a607]geavanceerd; [color=green:d3b228a607]Cookies accepteren bij beide opties[/color:d3b228a607] (mijn slordigheid, maar je had 'm al gevonden...)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.