Vraag & Antwoord

Anders (internet)

E-mailen

Anoniem
E gozeling
4 antwoorden
 • Ik woon in Indonesia en het e-mailen is hier een ramp. Er is echter 1 provider, die alleen maar een internetverbinding regelt en die is vrij snel voor onze begrippen hier.
  Nu wil ik via die verbinding gaan e-mailen (Outlook of Incredimail) via mijn Nederlandse provider (veteranen.nl). Post binnenhalen gaat prima maar helaas kan ik geen post verzenden.
  Is dat normaal of ligt dat aan een instelling op mijn computer?

  Wie helpt mij op weg???

  Bas Dubbelaar.

  de_vutter@veteranen.nl


  of

  basari@indosat.net.id
 • Je moet eens controleren wat je uitgaande URL is voor het SMTP protocol bij Veteranen.nl, POP3 is bedoelt voor inkomende mail.

 • enne… Bas, even een zij-opmerking: 'k zou mijn emailadressen hier niet zo open en bloot laten staan. 't Zou sommige mensen op slechte ideeën kunnen brengen…
  Forummers kunnen je ook bereiken via een privébericht zodat ze je mailadres eigenlijk niet nodig hebben (tenzij ze je bestanden willen toesturen, maar dan kan jij in een pb - privebericht - nog altijd je mailadres aan iemand persoonlijk bezorgen)

  't is maar dat je 't weet.

  (via de knop Wijzig kan je ze verwijderen)
 • Je kan bijna nooit een smtp-server gebruiken van een andere provider dan waar je mee inbelt. Kijk even of de provider waar je inbelt een smtp-server heeft.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.