Vraag & Antwoord

Anders (internet)

startpagina

4 antwoorden
  • Plotseling heb ik een [b:393cbd27e3]startpagina[/b:393cbd27e3] die elke keer weer met deze link opstart: http://searchcentral.cc/index.php?v=4&aff=3030 . Ik heb hijacker al geprobeerd maar hij staat er steeds weer, wat doe ik hieraan? Graag niet te moeilijk antwoorden, ik ben niet zo bedreven in zulk soort dingen.
  • Agnes, Download [url=http://www.spywareinfo.com/~merijn/files/CWShredder.exe]CWShredder[/url]. Start het programma, klik op de Fix-knop. Probleem niet opgelost dan download je [url=http://www.spywareinfo.com/~merijn/files/HijackThis.exe]HijackThis[/url]. Sla het bestand op in een eigen map. Niet op je bureaublad of in je Temp-files. HijackThis maak namelijk backups in de map waar het opgestart wordt. Run het programma. Klik op scan, save log en sla het log op als een .txt bestand. Kopieer en plak de inhoud in je volgende bericht. Marc
  • Installeer [url=http://download.com.com/3001-8022-10214379.html]Ad-aware[/url], en [url=http://download.com.com/3001-8022-10194058.html]Spybot Search And Destroy[/url]. Laat deze allebei zoeken naar rotzooi, en verwijder de gevonden bestanden. Als dat niet werkt, moet je even een hijack this log neerzetten, er zijn genoeg mensen die daar de rotzooi uit kunnen halen. Succes. Edit- Ik typte te langzaam en M@rc was me voor :wink:
  • Het is [b:81c0b487af]gelukt [/b:81c0b487af]met CWS Shredder, hardstikke simpel :lol: Bedankt

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.