Vraag & Antwoord

Anders (internet)

[hotmail] 10tallen "Mail not deliverd" mailtjes de

Anoniem
J. de Boer
3 antwoorden
 • Gedaag,
  Ik gebruik al heel lang mijn hotmail account voor msn, en voor mensen die graag doorstuurmailtjes doorsturen. Nooit echt een probleem, soms beetje reclame van penis vegroting of superlage hypotheken, maar dat was dan hooguit 5 per week, niks hinderlijks. Maar sinds een paar weken (niks veranderd) krijg ik tientallen mailtjes [b:99e458bf74]per dag[/b:99e458bf74], die over "Mail could not be delivered" en "VirusEmail not deliverd. Warning !!" gaan.

  ZEER IRITANT !!

  Soms heb ik namelijk een persoonlijk mailtje tussen al de reclame en doorstuurmailtjes op mij hotmail-/spamadres, en dan moet ik eerst al die @#$^reclame weggooien !!

  Ik heb al geprobeerd om die adresse te blokkeren, maar (natuurlijk) komen ze telke's van een ander adres. Ook teleke's een andere host. Het zijn geen neppe adressen. (explain : Je kan een emailtje versturen, op een manier, waardoor andermans email bij de afzender komt te staan, e als je 'beantwoord' je relply dus niet naar de daadwerkelijke afzender gaat).

  Filter staat niet aan, want die filtered de verkeerde mailtjes, hoe ik hem ook instel.

  Ik heb natuurlijk ook nog 2 andere adressen, 1 voor familie etc, en 1 voor betaalde dingen @ inet.

  Iemand een idee hoe ik van die zwaar iritante "Mail not delivered"-mailtjes afkom ? Nieuw email adres is geen optie.

  Bvd, Lodyx
 • Deze spam, want dat is het natuurlijk, voert ook bij ons al dagenlang de boventoon (typte per ongeluk even "boeventoon", toeval?). Weinig aan te doen, want met blokkeren d.m.v. berichtregels op onderwerp van "not delivered" of "delivery fail" etc. verwijder je ook serieuze berichten met deze boodschap. Zoals ik zei helaas (althans zonder goed antispamprogramma) weinig aan te doen. Enige troost voor je is, dat je niet de enige bent.

  Jan de Boer
 • Voor mij is er dankzij u / jou nog een troost :D !!
  Ik zat alleen te denken aan op email adres blokeren, en niet op 'subject'. Voor mij kan dit wel, omdat hotmail voor mij alleen msn en inkomende mail is, dus een echte 'mail not delivered' krijg ik nooit. Daarnaast, gebruik ik een ander programma om de emails op mijn hd op te slaan, dus mocht er toch een balangrijke email komen (betreffende mail not delivered), dan krijg ik die alsnog !!

  Heel erg bedankt. Maar hoe filteren we op die manier ?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.