Vraag & Antwoord

Anders (internet)

google

Anoniem
De huismeester
9 antwoorden
 • hallo mede forumers. ik zou jullie graag wat willen vragen. als ik bij google iets wil zoeken dan krijg ik steeds, daar onder te zien waar ik al geweest ben. hoe ken ik dat weg halen ik vindt ,dat nogal ieri alvast bedankt voor jullie advies en tips.
  groetjes van blink :P
 • Gooi je history leeg :roll:

  ik neem tenminste aan dat je de visited links bedoelt? :roll:
 • Ben een beetje verbaasd, ik heb met Google dit verschijnsel helemaal niet, ook nog nooit gehad. Dus vraag me af wat jij anders doet dan ik met het aanroepen van Google ik type gewoon in de adresbalk www.google.nl en heb nergens last van. Roep je misschien Google op via een omweg?

  Jan de Boer
 • Topicstarter bedoelt hetzelfde als je bv iets in je adresbalk typt. Je kan dit uitzetten door in IE naar Extra > Internetopties te gaan, tabblad Inhoud > Autoaanvullen. Hier kun je forumulieren uitvinken en/of wissen.
 • hallo ben ik weer ffies naar eens grondig zoeken en kijken ben ik erachter als ik mijn geschiedenis wis dan staat er nog steeds waar ik allemaal geweest ben dat krijg je dan te zien waar je je startpagina instelt

  dus in het kort als ik een andere startpagina instel dan krijg ik daaronder te zien waar ik ben geweest of in nou me geschiedenis gewist heb of niet

  wie ken me helpen


  alvast bedankt voor jullie hulp groetje van blink
 • Volgens mij heeft Stefanpack al het antwoord gegeven.
  Je kunt trouwens ook per regel in de lijst op delete drukken om die regel te verwijderen.
 • jah okeej sorry ik had het niet goed gezien. maar ik heb gekeken en ken het niet vinden :( onder welke naam staat het? algemeen beveiliging prapacy inhoud verbindingen programmas gevanceerd als iemand dat weet zou het her graag horen alvast bedankt.


  grotjes van blink
 • Je hoeft alleen mijn vorige post maar te lezen… :roll:

  En in minder dan één minuut zou je het zelf ook wel kunnen vinden…
 • ik snap niet wat je precies met dat tapblad bedoeld sorry. ik ben niet echt super tecnich met software. zou je het mij makkelijk uit kunnen leggen . ik snap het meesten wel . exstra internetopties maar dan?. ik hoor het graag van de alvast bedankt.

  groetjes van blink

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.