Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (internet)

wmi fout bij internet sharing

Falconetti
4 antwoorden
  • Na wat probleempjes met het delen van mijn adsl verbinding op winxp pro heb ik de software en drivers d.m.v. de bijgeleverde cd opnieuw geinstalleerd.
    Nu wil ik mijn verbinding opnieuw delen, maar bij het tabblad Geavanceerd staat het volgende:
    [img:2c0f98f21a]http://members.lycos.nl/tsystem/wmi.JPG[/img:2c0f98f21a]

    Systeemherstel kan ik niet uitvoeren, omdat ik dat uit heb staan. Nogmaals opnieuw opstarten en installeren hielp ook niet.
    sfc /scannow heeft volgend mij wel iets gedaan (de vga drivers staan er niet meer op bijv.) maar het WMI gebeuren werkt nog steeds niet.

    Wat kan ik hier aan doen?

    P.S. Ik ben niet van plan om er 3rd party software voor te gaan gebruiken omdat het met Windows altijd goed heeft gewerkt.
  • Normaal zou je met de XP CD erin (tijdens opstarten) een “repair” uit kunnen voeren.
    Mocht dat niet lukken (moet eigenlijk wel), en je engels goed is dan is dit je uitleg =

    1 - In the Management Console\Services STOP WMI and set to manual.
    2 - Go to the WMI repository %Windows%system32%wbem and delete the repository.
    3 -Set the WMI service back to Automatic
    4 - From %Windows%system32%wbem run "wbemtest" and connect to your namespace.
    5 - Start/Run/Regedit and navigate to: Locate current HKEY_CURRENT_CONFIG\System\CurrentControlSet\Control\Class. Open the class key and right click on the sub key 0000 and select permissions and make sure that the permissions for you [administrator] are "Full".


    Succ6
    Falco
  • [quote:348c623874="Falconetti"]Normaal zou je met de XP CD erin (tijdens opstarten) een “repair” uit kunnen voeren.
    Mocht dat niet lukken (moet eigenlijk wel), en je engels goed is dan is dit je uitleg =

    1 - In the Management Console\Services STOP WMI and set to manual.
    2 - Go to the WMI repository %Windows%system32%wbem and delete the repository.
    3 -Set the WMI service back to Automatic[/quote:348c623874]
    dit had ik al geprobeerd
    [quote:348c623874]
    4 - From %Windows%system32%wbem run "wbemtest" and connect to your namespace.
    5 - Start/Run/Regedit and navigate to: Locate current HKEY_CURRENT_CONFIG\System\CurrentControlSet\Control\Class. Open the class key and right click on the sub key 0000 and select permissions and make sure that the permissions for you [administrator] are "Full".
    [/quote:348c623874]
    wat bedoelen ze met namespace?
    ik kan dat met het register nu helaas niet uitproberen want ik zit op mijn werk…
  • helaas het heeft niet gewerkt. wat raak ik allemaal kwijt met zo'n repair install?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.