Vraag & Antwoord

Anders (internet)

*.dll uitschakelen(adware)

Anoniem
De huismeester
3 antwoorden
 • hoe kun ju zon bijv newdotnet.dll verwijderen als hij nog actief is?
  bij exe spyware kun ju gew Ctrl Alt Del en taak beeindigen doen maar hoe zit dat met die *.dll bestanden hoe kun ju die afsluiten om vervolgensa te deleten wnt om nou te internetten met zon toolbar/popups is nix en ff rebooten om het door het adware prog te deleten wil ik niet met de 2200MB grote download die nu bezig is.
 • Als je de PC start in de 'veilige modus' moet dat dll bestand gewoon te verwijderen zijn.
  In het geval van Windows XP moet je bij het starten vlak na het logo van Windows XP op F8 drukken en vervolgens kiezen voor 'Veilige modus.' In het geval van Windows 98/ME moet je op Control drukken vlak na het Windows scherm.
 • [quote:7abb283054="praatpaal"]Als je de PC start in de 'veilige modus' moet dat dll bestand gewoon te verwijderen zijn.
  In het geval van Windows XP moet je bij het starten vlak na het logo van Windows XP op F8 drukken en vervolgens kiezen voor 'Veilige modus.' In het geval van Windows 98/ME moet je op Control drukken vlak na het Windows scherm.[/quote:7abb283054]
  ja maar vanwege mn download is er geen mogelijk heid om het anders te doen t gaat niet via mn ftp prog gew explorer 3downloads tergelijkertyd

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.