Vraag & Antwoord

Anders (internet)

update IE

Anoniem
stefanpack
9 antwoorden
 • Hallo,

  hier ben ik weer met een probleemje en wel het volgende: Via Extra > Windows update kan ik verscheidene updates downloaden maar eentje lukt me nooit (een essentieel SP1-pakket). Ook via de instelling 'automatische updates' wordt dit pakket niet binnen gehaald. Ik weet niet hoe belangrijk dit is maar ik zou toch graag mijn internet explorer in een nieuw kleedje steken [i:27c3d97126][huidig: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000)][/i:27c3d97126].

  Kan iemand mij hier een alternatieve downloadsite of dergelijke voor geven?

  Alvast bedankt,

  Guft.
 • Het betreft:

  [i:6bf0782533][size=9:6bf0782533]Windows XP Service Pack 1 (Express)*
  Downloadgrootte: 1,9 MB, < 1 minuut
  Windows XP Service Pack 1 (SP1) bevat de meest recente updates ter verbetering van de beveiliging, betrouwbaarheid en prestaties van besturingssystemen in de Windows XP-familie. Windows XP SP1 zorgt dat de nieuwste software en hardware compatibel is met het Windows XP-platform en bevat updates voor het oplossen van problemen die zijn ontdekt door gebruikers of het interne testteam van Microsoft. De maximale downloadgrootte is ongeveer 30 MB. Voor computers waarop eerdere updates zijn geïnstalleerd, is de downloadgrootte mogelijk kleiner en de downloadtijd korter. Tijdens de installatie worden alleen die bestanden gedownload die nodig zijn om de computer bij te werken. Zodoende wordt de downloadtijd tot een minimum beperkt. Windows XP SP1 bevat Internet Explorer 6 SP1. Sommige antivirusprogramma's kunnen de installatie van Windows XP SP1 verstoren. Schakel eventuele antivirussoftware uit tijdens de installatie van het Service Pack. Microsoft raadt u aan SP1 te installeren, omdat dit Service Pack vele beveiligingsupdates voor uw computer bevat. Bezoek, nadat u het Service Pack hebt geïnstalleerd, de pagina regelmatig om te zien of er nieuwe updates beschikbaar zijn. Meer informatie… (Deze site is wellicht in het Engels.)[/size:6bf0782533][/i:6bf0782533]

  Ik zou echt graag m'n IE updaten. (-het ligt niet aan m'n virusscan-)


  Niemand die kan helpen? :(

  Guft.
 • Ik krijg telkens deze foutmelding als ik het pakket wil downloaden.

  [img:f2305d90d2]http://bb.1asphost.com/Guft/foutmelding.JPG[/img:f2305d90d2]



  Guft. :(
 • Precies wat die melding zegt. Je hebt óf een illigale versie van Windows XP, óf je hebt Windows XP op meerdere pc's geïnstalleerd (met dezelfde CD en dus dezelfde Key). Over beide gevallen is Microsoft niet zo te spreken en dat uiten ze in dit soort gezeik. :-?
 • Ok, dat verklaart natuurlijk wel veel :D .

  De PC is tweedehands gekocht en ik bezit er geen cd's van. :roll:

  Is er een site waar ik m'n IE kan update?

  Alvast bedankt,



  Guft. :wink:
 • geen cd's ? dan ben je mooi de sjaak. dat is pech. dan moet je (wanneer geld voor OS op is) Linux draaien. scheelt geld . 8)

  *dit heb ik altijd al een keer willen zeggen*

  d.
 • Dus niemand kan mij een simpele site geven alwaar ik mijn IE kan updaten?


  Vreemd, maar dan zal het zo wel zijn… :cry:



  Guft. :(
 • Helaas, hier kan je niets meer aan doen. het enige wat je kan doen is WinXP aanschaffen.
  Of je accepteert dat XP niet geupdate kan worden. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.