Vraag & Antwoord

Anders (internet)

mails niet zichtbaar in voorbeeldvenster outlook

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Wie kent het volgende probleem ( en de oplossing)
  In outlook express heb ik bij BEELD, INDELING voorbeeldvenster aangevinkt. De mails worden echter niet weergegeven.
  Kop van voorbeeldvenster is ook aangevinkt en deze wordt wel weergegeven.
  ik kan wel mails versturen en die komen ook aan.

  bvd voor een oplossing met vr.gr. jan
 • Helemaal zelf weten natuurlijk, maar ik zou het mooi zo laten. De weergave in het voorbeeldvenster is zo langzamerhand bloedlink i.v.m. virussen. Eén van de grootste risicofactoren zelfs. Behalve in bijlagen, die je natuurlijk nooit zo maar argeloos opent, zitten ze ook vaak verborgen in de html-opmaak van berichten of in sites waar die html-opmaak bij openen automatisch naar toe linkt. Alleen die weergave in het voorbeeldvenster kan daardoor al heel gemakkelijk je PC besmetten.

  Bij niet weergeven in het voorbeeldvenster zie je doorgaans meteen aan de subjectregels wel wat serieus is, en je dus veilig kan dubbel klikken om ze te openen, of troep, zodat je de laatste categorie ongelezen kan wegkieperen (voorzover je het al niet hebt weggefilterd door antispam of berichtregels).

  Wil je het toch, kijk dan ook eens onder Beeld/Huidige weergave/Huidige weergave aanpassen. Normaliter staat aangevinkt "Voor alle berichten", en in het onderste venster "Weergeven". Het is mogelijk dat dit staat op "Verbergen". In dat geval even erop klikken en andere optie kiezen. Mogelijk dat daar de oplossing ligt? Of anders misschien eveneens onder Beeld/Huidige weergave. En dan de bovenste optie "Alle berichten weergeven" in plaats van "Gelezen berichten verbergen". Misschien zijn er meer oorzaken, maar dit zijn twee mogelijkheden.

  Jan de Boer

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord