Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Runtime-fout

Anoniem
ibonl101
5 antwoorden
 • Het gebeurt de laatste tijd regelmatig als ik een link naar een internet site aanklik het volgende schermpje te zien krijg: Er is een Runtime-fout opgetreden. Wilt u beginnen met de foutopsporing. Waar heb ik dit schermpje aan te danken, heb ik in het verleden nooit gehad. Meestal kan ik het schermpje wegklikken en gaat alles gewoon door. Nu krijg ik echter de melding bij het inloggen op Mijn Postbank. Als ik het wegklik kom ik niet verder en als ik op ja klik zie ik prachtige codes maar weet niet wat ik er mee moet. Heeft iemand een idee? Ik krijg bij het inloggen op Mijn Postbank trouwens de melding: Securety module niet meer actief, controleer of uw browser Java enabled is en log opnieuw in. Hoe en waar kan ik dat controleren?
  Bij voorbaat mijn dank.
 • [quote:7f304a6468="gerardb"]Het gebeurt de laatste tijd regelmatig als ik een link naar een internet site aanklik het volgende schermpje te zien krijg: Er is een Runtime-fout opgetreden. Wilt u beginnen met de foutopsporing. Waar heb ik dit schermpje aan te danken, heb ik in het verleden nooit gehad. Meestal kan ik het schermpje wegklikken en gaat alles gewoon door. Nu krijg ik echter de melding bij het inloggen op Mijn Postbank. Als ik het wegklik kom ik niet verder en als ik op ja klik zie ik prachtige codes maar weet niet wat ik er mee moet. Heeft iemand een idee? Ik krijg bij het inloggen op Mijn Postbank trouwens de melding: Securety module niet meer actief, controleer of uw browser Java enabled is en log opnieuw in. Hoe en waar kan ik dat controleren?
  Bij voorbaat mijn dank.[/quote:7f304a6468]

  Eigenschappen van internet explorer, ff de opties nagaan
 • Ik heb die problemen ook wel eens. Ik weet dat HCC er eens een oplossing voor gegeven heeft, maar die kan ik niet meer vinden. De eigenschappen van IE, ja… daar zou je het kunnen vinden. Maar welk onderwerp?? Wat wel, wat niet aanvinken. Dat is de vraag..
 • Ga naar internet-opties, tabblad "geavanceerd",
  Bij onderdeel "surfen"
  "foutopsporing in scripts uitschakelen" aanvinken
  "melding van elke scriptfout weergeven" uitvinken.

  Probleem is dan opgelost. Succes!
 • Gedaan en geen problemen meer. Bedankt voor de hulp.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.