Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (internet)

Nedstat basic probleem: Done with error on page

teacher
6 antwoorden
  • URL: home.hccnet.nl/h.j.barelds/thuis.html en andere.
    Probleem:
    Het icoontje verschijnt niet op het scherm en krijg de melding "Done with
    error on page".
    Error: object wordt verwacht
    Error: Id wordt verwacht.

    De tellers werken echter wel, te zien op de teller pagina van Nedstat basic
    van mijn tellers en op één van mijn pc's.

    Ik heb 4 computers in een netwerkje staan.
    Drie ervan werken met Windows 98SE en 1 met WindowsXP
    Eén computer met Windows98SE geeft geen foutmeldingen en wel het icoontje
    dus.
    De andere twee met Win98SE en WindowsXP geven wel de foutmelding.

    Ik heb een ADSL verbinding, maar de direct modem verbinding geeft dit
    probleem ook.
    Ik heb alle caches al leeg gehaald (incl cookies ed.), ik heb de site
    geopend zonder firewall en zonder virusscanner.
    Het probleem blijft.

    Het lijkt me een instelling van Internet Explorer te zijn, maar ik weet niet
    welke, hier heb ik vanalles geprobeerd en ook de standaard webinstellingen
    geprobeerd.

    Hopende op een oplossing. Henny.
  • Is je probleem al opgelost? Als ik de pagina bezoek werkt de teller uitstekend zonder melding.
  • Dat klopt ook wel, aangezien er best veel bezoekers worden geteld. Ook vanaf één van mijn pc's zie ik het icoontje ook en wordt er geteld.
    Alleen op de drie anderen niet. Het icoontje niet, dus worden die niet geteld en hij geeft de foutmelding "Done with error on page". Ik wil ook graag met die pc's zien of mijn websites goed werken. Waarschijnlijk een instellingsfout, maar welke kom ik maar niet achter.
    Henny.
  • ik denk dat het een "lokaal" probleem is, veroorzaakt door de NAT van je router.

    t.
  • Het is een lokaal probleem, maar ik kan me niet voorstellen van de router, omdat het probleem bij 1 van de 4 pc's niet is. Vandaar dat ik hoop dat iemand misschien weet of en om welke instelling op de andere pc's het zou kunnen gaan.
  • Even nog een opmerking, zoals ik als schreef, krijg ik hetzelfde probleem als ik inbel via een "gewoon" modem.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.