Vraag & Antwoord

Anders (internet)

bestaat echte popup blocker?

Anoniem
None
39 antwoorden
 • Heel leuk die proggies die pop-ups blokkeren. Maar ze blokkeren ook websites die links in een nieuw venster openen :-? . Bestaat er ook een pop-up blocker die echt alleen pop-ups blokkeerd ?
 • probeer de msn toolbar eens. Die gebruik ik ook en werkt perfect!
 • Je kunt ook eens een andere browser proberen. Mijn persoonlijke favoriet is Mozilla Firebird. Heeft een ingebouwde popup blocker, die je per domein kunt vertellen wat ie evt. moet doorlaten. Zowieso geeft Firebird een veiliger surfgevoel.
 • D'r is ook een pop-up blocker (ben ff naam kwijt) die je tijdelijk kan uitschakelen door bijv. shift in te houden wanneer je op een link klikt.
 • Popupcop is ook een heel aardige.

  Overigens houdt mozilla lang niet alle popups tegen.
 • [quote:87de6de604="Vunce"]D'r is ook een pop-up blocker (ben ff naam kwijt) die je tijdelijk kan uitschakelen door bijv. shift in te houden wanneer je op een link klikt.[/quote:87de6de604]
  Met de google toolbar kan dat ook maar dan door ctrl ingedrukt te houden.
 • [quote:20885ea03c="Captain_Kansloos"]Je kunt ook eens een andere browser proberen. Mijn persoonlijke favoriet is Mozilla Firebird. Heeft een ingebouwde popup blocker, die je per domein kunt vertellen wat ie evt. moet doorlaten. Zowieso geeft Firebird een veiliger surfgevoel.[/quote:20885ea03c]
  Heb ook al naar de optie gekeken om een andere browser te nemen, ook vanwege de vele lekken in IE, maar vind het toch nadelig dat de alternatieve browsers websites niet altijd goed weergeven, omdat deze gemaakt zijn voor IE.
 • [quote:6340eae8a4]Heb ook al naar de optie gekeken om een andere browser te nemen, ook vanwege de vele lekken in IE, maar vind het toch nadelig dat de alternatieve browsers websites niet altijd goed weergeven, omdat deze gemaakt zijn voor IE.[/quote:6340eae8a4]Ach ja, ik gebruik ook FireFox en voor die enkele site die hier niet normaal mee werkt doe ik gewoon Start –> Uitvoeren –> iexplore :D

  Maar het valt me op dat er steeds minder sites zijn die problemen geven bij het gebruik van een niet IE browser.
 • PopupStopper Pro van http://www.panicware.com/ vind ik persoonlijk een hele goeie. Houdt alles tegen, is geïntegreerd in IE. Als hij iets tegenhoudt geeft ie een geluidje, mocht het dan een popup zijn die toevallig wel okay is kun je die met één klik toelaten. Ook kun je in het progje instellen van welke sites de popups altijd toegelaten moeten worden (Postbank b.v.).
 • pas maar op met panicware popupstopper dit is namelijk Adware kijk maar eens op de volgende site:

  http://www.pestpatrol.com/PestInfo/p/panicware_popup_stopper.asp#Detection%20and%20Removal

  heb hetzelfde probleem gehad met safeguardprotect en als je dan in de privacypolicies kijkt dan zeggen ze ook meestal dat ze wel het een en ander van je bijhouden.

  Ik zou adviseren om over te stappen op mozilla of firefox deze hebben ingebouwde popupblockers.
 • Ik heb toch nog maar eens FireFox geinstalleerd, en ik denk dat ik daar dan maar op overga. Dat niet alle sites goed werken is dan pech gehad, ik heb al een mooie extensie om de site met 2 klikken in IE te openen. Op die manier gaat het best. Bedankt voor de reacties.
 • [quote:6c0eac0477="MKL"]pas maar op met panicware popupstopper dit is namelijk Adware[/quote:6c0eac0477]
  Om die reden had ik het dus ook over PopUpStopper [b:6c0eac0477]Pro[/b:6c0eac0477].
  Als je zo goed geïnformeerd bent, kun je dan nog even aangeven welke adware dáár inzit?
 • [quote:6c4d57c69f="gerben"]Popupcop is ook een heel aardige.[/quote:6c4d57c69f]

  Hier sluit ik me bij aan, je kunt in popupcop ook aangeven van welke sites je popups wel wilt hebben en anders is het toestaan van popups slechts 1 muisklik verder.
 • [quote:2527de8b09="Vunce"]Ach ja, ik gebruik ook FireFox en voor die enkele site die hier niet normaal mee werkt doe ik gewoon Start –> Uitvoeren –> iexplore :D [/quote:2527de8b09]

  dat kan simpeler: met de extensie IEview. Daarmee is het: rechtermuisknop op de link en "Open link target in IE". 8)
 • Ik heb ook Mozilla Firefox, en krijg eigenlijk nooit pop-ups.
  Surft lekker.
  De meeste sites worden goed weergegeven. En als dat niet het geval is, pak je toch gewoon even IE?
  In IE gebruik ik overigens wel de pop-up killer van de Google taakbalk. Werkt goed.
 • [quote:2cb82c818f="Eddey"]dat kan simpeler: met de extensie IEview. Daarmee is het: rechtermuisknop op de link en "Open link target in IE". 8)[/quote:2cb82c818f]
  Ik heb Firefox geïnstalleerd, vervolgens die extensie IEview, maar als ik met m'n rechtermuisknop op de link klik krijg ik alleen maar het gebruikelijke menuutje
  'copy-paste-enz. Wat doe ik nú weer fout :-? ?
 • Heb je de extensie ook geinstalleerd via Tools>Extensions?
 • Ja, precies zo. Ik neem aan dat als je dan met de rechtermuisknop op blablabla.com klikt, je een keuzemenuutje krijgt waarin ook de optie: toon dit in IE. Nou, die optie zie ik dus niet, ook niet na een volledige deïnstal en reïnstal van Firefox + IEview.
 • Zie je de extensie wel verschijnen in Tools > Options? En kun je ook de opties openen om de locatie van IE in te stellen.

  Als dit niet het geval is moet je zorgen dat je IE View via deze link installeert. Lukt het dan nog niet, dan verwacht ik dat je profiel (de locatie waar Firefox je data opslaat) een beetje corrupt geworden is. Probeer een nieuwe aan te maken door FF via [i:9254b4c324]firefox.exe -p[/i:9254b4c324] op te starten.

  Als hij straks goed geïnstalleerd is moet er een optie in je contextmenu komen waar "View page in IE" oid staat. Daarnaast verschijnt het ook als je met rechts op een link klikt.
 • [quote:792883f5d9="Gert-Paul"]Zie je de extensie wel verschijnen in Tools > Options? En kun je ook de opties openen om de locatie van IE in te stellen.[/quote:792883f5d9]
  Nee, als ik Tools -> Options open zie ik in het linkerschermpje: General, Privacy, Web Features, Downloads en Advanced. Heb ze allemaal nagelopen, kom nergens IEview tegen. Ook de optie niet om de locatie van IE in te stellen.

  [quote:792883f5d9="Gert-Paul"]Als dit niet het geval is moet je zorgen dat je IE View via deze link installeert. Lukt het dan nog niet, dan verwacht ik dat je profiel (de locatie waar Firefox je data opslaat) een beetje corrupt geworden is. Probeer een nieuwe aan te maken door FF via [i:792883f5d9]firefox.exe -p[/i:792883f5d9] op te starten.[/quote:792883f5d9]
  Heb ik allemaal gedaan, geen verandering. Wat ik vreemd vind: ik heb Firefox gedeïnstalleerd (stond in D:\ProgramFiles), met regedit alle verwijzingen weggehaald, opnieuw geïnstalleerd via Custom in C:\ProgramFiles maar evenzogoed start hij op, compleet met m'n 'bookmarks', Google en IEview (die het dus nog steeds niet doet).

  [quote:792883f5d9="Gert-Paul"]Als hij straks goed geïnstalleerd is moet er een optie in je contextmenu komen waar "View page in IE" oid staat. Daarnaast verschijnt het ook als je met rechts op een link klikt.[/quote:792883f5d9]
  Nou ja, dat lukt me dus gewoon niet, tot nu toe :-? .
  Op zich vind ik net best een lekkere browser, alles doet 't ook prima, inclusief Google, alleen die rare IEview niet, en die wil ik er toch echt bij hebben, voor 't geval dat.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.