Vraag & Antwoord

Anders (internet)

linksummary.com

3 antwoorden
  • ik verwijder nog weleens spy-ware. vaak kom ik tegen dat ik als standaard pagina van internetexplorer tegenkom is linksummary.com. met ad-aware krijg ik deze niet weg. ook als ik deze helemaal uit het register verwijder en msconfig geheel uitzet. volgens mij is dit iets met een andere naam wat zichzelf weer aanmaakt in het register. weet iemand hoe ik deze weg kan krijgen?
  • Download en update [url=http://www.lavasoftusa.com/support/download/] Ad-Aware [/url] en [url=http://www.safer-networking.org/index.php?page=download] Spybot, [/url] herstart je computer in [b:6bc051f2b3]veilige modus[/b:6bc051f2b3] en scan je computer met deze twee programma's. Klaar herstart je computer dan. Download [url=http://www.spywareinfo.com/~merijn/files/HijackThis.exe]HijackThis[/url]. Run het programma. Klik op scan, save log en sla het log op als een .txt bestand. Kopieer en plak de inhoud in je volgende bericht. Dan halen wij de sleutels eruit voor je.
  • Je kan natuurlijk ook gewoon de startpagina van je microsoft explorer veranderen. Dan ben je hem ook kwijt. Groet, SJoerd

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.